ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Σε 3 νομούς… 7 τοποθετήσεις αστυνομικών

astynomia_6 Για απαξίωση των πολιτών και των ίδιων των αστυνομικών που… μάχονται καθημερινά για να προστατεύσουν τους κατοίκους της Πάτρας και των υπολοίπων περιοχών της Αχαίας, κάνουν λόγο οι συνδικαλιστές με αφορμή την ανακοίνωση του πίνακα συμπληρωματικών μεταθέσεων από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Συγκεκριμένα σε 171 ανέρχονται οι συμπληρωματικές μεταθέσεις, από τις οποίες για την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας αφορούν μόλις τρεις αστυνομικούς. Στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας τοποθετούνται δύο άτομα, όσα πάνε στην Αιτωλία και στην Ακαρνανία (2 + 2).

Η μερίδα του λέοντος, αν μπορεί να ειπωθεί έτσι, αφορά στην Θεσσαλονίκη με 50 μετακινήσεις, ενώ στις υπόλοιπες Αστυνομικές Διευθύνσεις παρατηρείται μάλλον… ισορροπία.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας έχει κρούσει πολλές φορές τον κώδωνα του κινδύνου τόσο με ανακοινώσεις της όσο και με επιστολές της προς την ηγεσία της Αστυνομίας όσο και προς τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια, εξαιτίας της ραγδαίας αύξηση της εγκληματικότητας που παρατηρείται στην Δυτική Ελλάδα.

 

 

 

dete.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.