Δυτική Ελλάδα: Σοβαρά προβλήματα από τις καταιγίδες

plummr Σημαντικά προβλήματα προκάλεσαν οι καταιγίδες που έπληξαν σήμερα το πρωί την Πάτρα, τον Πύργο, την Αμαλιάδα και άλλες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας…

Στον Πύργο  η Πυροσβεστική υπηρεσία έχει δεχθεί δεκάδες κλήσεις για απάντληση υδάτων από αρκετά σημεία, κυρίως του κέντρου της πόλης.
Τα προβλήματα έχουν επιδεινωθεί, λόγω της μη αποκομιδής των απορριμμάτων, που σκόρπισε η βροχή στους δρόμους.

Ακόμη και στην περιοχή της Αμαλιάδας καταγράφονται προβλήματα από την πρωινή καταιγίδα που έπληξε την πόλη και τα γειτονικά διαμερίσματα.

Περισσότερες από 35 κλήσεις για απάντληση υδάτων από πλημμυρισμένα ισόγεια και υπόγεια έχει δεχθεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία στην Πάτρα. Τα συνεργεία έχουν επέμβει σε 21 περιπτώσεις, ενώ η καταιγίδα έχει πλήξει κυρίως τις ανατολικές και νότιες συνοικίες της πόλεις.

Προβλήματα από την κακοκαιρία παρατηρήθηκαν, ακόμη, στο Αγρίνιο και στο Μεσολόγγι όπου έβρεξε καταρρακτωδώς το βράδυ της Δευτέρας με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε σπίτια, καταστήματα και υπόγεια.

Σύμφωνα με αναφορές, αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν στη γέφυρα του Αχελώου, καθώς η σφοδρή βροχόπτωση έκανε αδύνατη τη διέλευσή της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.