Δυνατή παρουσία της Ilida Fighting Academy στο «Champions Night 49»

Επάξια ήταν η εμφάνιση των αθλητών της Ilida Fighting Academy του προπονητή Διονύση Παπαδόπουλου στο «Champions Night 49» που διεξήχθη το Σάββατο 20 Ιανουαρίου στο Fighters Αθανασόπουλος Gym στον Πειραιά.

Σε μία διοργάνωση που αποκλειστική εκπροσώπηση του νομού έχουν οι σχολές Olympic Fighting Academy και Ilida Fighting Academy με μεγάλο ιστορικό νικών και δυνατών εμφανίσεων, δεν θα μπορούσε και αυτή την φορά να μην είναι εφάμιλλη η παρουσία των αθλητών τους.

Ο Νίκος Σταυρόπουλος αναδείχθηκε νικητής με το που ανέβηκε στο ρινγκ λόγο μη προσέλευσης του αντιπάλου του σε αγώνα πυγμαχίας. Ο Σταύρος Πολυζωγόπουλος έδειξε για ακόμη μια φορά πως το μέλλον του ανήκει.

Έδωσε ένα πολύ δυνατό αγώνα Kick Boxing στο αγωνιστικό στυλ low kick απέναντι σε έναν εξίσου δυνατό αντίπαλο χάνοντας στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα με ΤKO.

Ο αγώνας ήταν πολύ δυνατός με τους αθλητές να έχουν από ένα νοκ ντάουν και με ένα μικρό προβάδισμα στον Σταύρο έφτασε στον τέλος του τρίτου γύρου όπου λίγο πριν χτυπήσει το καμπανάκι της λήξης ο Σταύρος καταβεβλημένος από την κούραση δέχθηκε ένα ακόμη νοκ ντάουν με αποτέλεσμα να χάσει τον αγώνα.

Έτσι άλλη μια αγωνιστική παρουσία της Ηλείας τελείωσε με τις εντυπώσεις να κερδίζουν και αποκομίζοντας πολύτιμη εμπειρία για το μέλλον. Συγχαρητήρια στους αθλητές αλλά και στον προπονητή τους Διονύση Παπαδόπουλο που στήριξε και καθοδήγησε τους αθλητές του για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.