Δραγασάκης: Πάμε για 3ο Μνημόνιο

Giannis-Dragasakis.jpg

Η κυβέρνηση βρίσκεται σε παρασκηνιακές ζυμώσεις με την τρόικα για την επεξεργασία ενός 3ου Μνημονίου οικονομικής στήριξης της ελληνικής οικονομιας, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει στη “Real News” ο Γιάννης Δραγασάκης.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει με έμφαση ότι ο φασισμός σημαίνει πάντα βία και αίμα, ενώ εξαπολύει επίθεση κατά του ΚΚΕ, κατηγορώντας τον Περισσό για έλλειμα διορατικότητας και κατανόησης της κοινωνικής δυναμικής, με αφορμή τη στάση που κρατάει απέναντι στην Κουμουνδούρου.

“Δεν βρισκόμαστε στο τέλος της εποχής των Μνημονίων. Αντίθετα, μια άτυπη τεχνική επεξεργασία ενός τρίτου Μνημονίου έχει ήδη αρχίσει. Εκείνο που μένει ανοικτό είναι το συγκεκριμένο περιεχόμενο και η μορφή του νέου Μνημονίου.

Από την άποψη αυτή, έχουμε μπει σε μια εποχή σεναρίων. Ωστόσο, με κανένα από τα συζητούμενα σενάρια δεν θα ανακοπούν ούτε η φτωχοποίηση του λαού, ούτε η περιθωριοποίηση της χώρας, διότι όλα στηρίζονται στις ίδιες λογικές”, επισημαίνει μεταξύ άλλων με τη συνέντευξή του στη “Real News” ο Γιάννης Δραγασάκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.