ΔΟΥ Αμαλιάδας: Δεν υπάρχει προσωπικό για τους ελέγχους

doy amaliadas 13Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Μεταποιημένων Οπωροκηπευτικών Ν. Ηλείας – Οργάνωση Παραγωγών απέστελλε επιστολή στον υπουργό και τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, τον υφυπουργό Οικονομικών και τον Γενικό Γραμματέα Εσόδων, με θέμα την διενέργεια  των επανελέγχων για την είσπραξη της επιστροφής ΦΠΑ από τους παραγωγούς,καθώς η ΔΟΥ Αμαλιάδας έχει στερέψει προσωπικό .

«Οι παραγωγοί μας, βρίσκονται σε απόγνωση, διότι δεν έχουν εισπράξει ακόμη την επιστροφή ΦΠΑ, γιατί κρίθηκαν βάσει των τιμών πωλήσεων των αγροτικών έτους 2012, που εσείς βάλατε και ήταν εκτός πραγματικότητας, ότι θα πάνε σε περαιτέρω έλεγχο.

Εμείς ρωτάμε, ποιος θα κάνει τον έλεγχο τη στιγμή που η ΔΟΥ Αμαλιάδας έχει αποδυναμωθεί και δεν υπάρχει κανένας υπάλληλος. Γιατί δεν κάνετε ότι έγινε στην Κρήτη, που στείλατε υπαλλήλους για ένα χρονικό διάστημα, έτσι ώστε οι παραγωγοί να πάρουν τα χρήματα που δικαιούνται.

Γιατί δεν εφαρμόζεται την ΠΟΛ 1066/ 2 – 4 2013, που  εσείς έχετε υπογράψει και η οποία αναφέρει το χρονικό όριο που πρέπει να πληρωθούν οι παραγωγοί που πάνε σε έλεγχο.

Περιμένουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα να δώσετε λύση και να πάρουν οι παραγωγοί τα χρήματα που δικαιούνται, σε διαφορετική περίπτωση θα καλέσουμε Γενικές Συνελεύσεις, για να αποφασιστούν οι περαιτέρω κινήσεις μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.