Δολοφονία σκύλων στην Αμαλιάδα (φώτο)

Δολοφονία πέντε σκύλων στην Αμαλιάδα χθες το πρωί στην οδό Ναυαρίνου στην έξοδο της Αμαλιάδας προς τα Σαβάλια .

Οι κάτοικοι της περιοχής αντίκρισαν γύρω στα 5 νεκρά σκυλιά. Από πληροφορίες μάθαμε ότι τα δύο ήταν αδέσποτα, στο σημείο μαζί με τα νεκρά σκυλιά εντοπίστηκε και μία σακούλα με κόκαλα που πρέπει να είχαν εμποτιστεί με δηλητηριώδεις ουσίες και ίσως αυτά οδήγησαν στο θάνατο των σκύλων.

Την υπόθεση την έχουν αναλάβει οι αστυνομικές αρχές και οι κτηνιατρικές υπηρεσίες προκειμένου να εξετάσουν τα αίτια και να βρεθούν στοιχεία που θα οδηγήσουν στους δράστες.

Αγανάκτηση και θλίψη επικρατεί στους κατοίκους της περιοχής και δεν έλειψαν και τα δικαιολογημένα οργισμένα σχόλια στο μέσα δικτύωσης ,γιατί όπως είπαν δεν ενοχλούσαν κανέναν και δεν υπήρχε κανένας λόγος για να τα εξοντώσουν.

Έχουμε ξαναγράψει πάμπολλες φορές για τα αδέσποτα της Ηλείας και της του δήμου Ήλιδας και ίσως να δούμε πόσα ακόμα σκυλιά θα θρηνήσουμε ώστε να παρθούν κάποιες ριζικές αποφάσεις και να χειριστούν αυτό το θέμα με αποτέλεσμα .

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Αμαλιάδα δυστυχώς υπάρχουν επικίνδυνες «ομάδες» γιγαντόσωμων αδέσποτων σκυλιών που κάνουν επιθέσεις ιδιαίτερα τα βράδια  και  δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις με τα πόδια .

Ας δώσουν λύση οι αρχές για να σταματήσουν οι ασυνείδητοι να θανατώνουν άδικα τα σκυλιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.