Διαύγεια: Ποιοί πρώην βουλευτές φαίνονται χρεωμένοι με πολυτελή Ι.Χ.

VOULI Πέπλο μυστηρίου υπάρχει για άλλη μία φορά για τον στόλο κρατικών αυτοκινήτων, τα οποία όπως όλα δείχνουν βρίσκονται σε άγνωστα χέρια με τους πολίτες όμως να εξακολουθούν να τα πληρώνουν ακόμα και τώρα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Έθνος της Κυριακής” δημοσιεύτηκε προ ημερών στη Διαύγεια, μία απόφαση για την επιμήκυνση των συμβάσεων μίσθωσης πέντε πολυτελών αυτοκινήτων για 4 έως 6 μήνες και μάλιστα αναφέροντας συγκεκριμένα ονόματα πέντε πρώην βουλευτών.
Η πρώτη σκέψη ήταν πως πέντε πρώην βουλευτές χρησιμοποιούν ακόμα και τώρα κρατικά αυτοκίνητα, κάτι που θα ήταν όμως αδιανόητο.
Ωστόσο, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, σε επικοινωνία με ορισμένους εξ αυτών, εκείνοι αντέδρασαν έντονα και ξεκαθάρισαν πως μετά τις πρώτες εκλογές τον Μάιο του 2012 παρέδωσαν τα αυτοκίνητα της Βουλής.

Και μετά από αυτό δημιουργείται το ερώτημα, τότε γιατί γράφτηκε στη Διαύγεια το όνομα των συγκεκριμένων βουλευτών. Πρόκειται για τους πρώην βουλευτές κ. Παπασιώζου, κ. Μαριέττα Γιαννάκου, κ. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, κ. Πέμυ Ζούνη και Α. Τριανταφυλλόπουλου. Δημοσιεύτηκαν επίσης τρεις συμβάσεις χωρίς να αναγράφεται το όνομα βουλευτή που χρεώνεται το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης πως πολλοί από τους παραπάνω βουλευτές επικοινώνησαν με τον γραμματέα του Σώματος, κ. Παπαϊωάννου διαμαρτυρόμενοι για το γεγονός πως τα ονόματά τους βγήκαν στη δημοσιότητα για κάτι που δεν ισχύει κιόλας.

Από τη συγκεκριμένη γκάφα στη Διαύγεια, φαίνεται πως το θέμα της διαχείρισης και του κόστους των κρατικών αυτοκινήτων δεν έχει τελικά γιατρειά και παρά τις μειώσεις στα κονδύλια, το ποσό των 3,5 εκατομυρίων που ξοδεύει η Βουλή παραμένει τσουχτερό για τέτοιες εποχές.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα το leasing για τους βουλευτές φτάνει έως και 1.200 ευρώ μηναίως για το κάθε όχημα.

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.