“Διαγωνισμός Ρεπορτάζ Νέων”: Η δύναμη είναι στα χέρια σου,η δύναμή σου είναι η συμμετοχή σου

europe Η Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, το ελληνικό τμήμα διοργανώνει διαγωνισμό νέων 18-29 ετών με σκοπό να κινητοποιήσει και να ευαισθητοποιήσει τους νέους απέναντι στα ευρωπαϊκά θέματα μιας και το 2014 είναι χρονιά ευρωεκλογών.

Εαν γνωρίζετε νέους αυτής  της ηλικίας ενημερώστε τους για να πάρουν μέρος. 

Οι καλύτερες ιδέες ή προτάσεις; για μια καλύτερη Ευρώπη θα βραβευτούν με ένα ταξίδι στις Βρυξέλλες το Μάρτιο του 2014.
πληροφορίες

Η δύναμή σου είναι η συμμετοχή σου στις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ του 2014. Μπορείς να αλλάξεις την Ευρώπη και να διαμορφώσεις το μέλλον σου!

Περιγραφή

Γίνε ενεργός Ευρωπαίος Πολίτης και πάρε μέρος σε όσα μπορούν να αλλάξουν το μέλλον σου! Μάθε για τα δικαιώματά σου και δήλωσε ΠΑΡΩΝ στη διαμόρφωση της πολιτικής της ΕΕ. Γράψε την πρότασή σου ή την ιδέα σου για μια καλύτερη Ευρώπη! Μια Ευρώπη των πολιτών
Αν είσαι από 18-29 ετών σου δίνετε η ευκαιρία να κερδίσεις με τη συμμετοχή σου ένα ταξίδι στις Βρυξέλλες και να βρεθείς στα κέντρα λήψης αποφάσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

 

Πάρε μέρος τώρα στο διαγωνισμό για την καλύτερη πρόταση για το πως βλέπεις το μέλλον σου μέσα στην Ευρώπη

“Διαγωνισμός Ρεπορτάζ Νέων”
Η Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, με το συγκριτικό πλεονέκτημα της ισχυρής συνεργασίας με τα εγκυρότερα εθνικά και ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης αναλαμβάνει την πρωτοβουλία ανάπτυξης του προγράμματος “Διαγωνισμός Ρεπορτάζ Νέων” με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων των νέων σήμερα μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το Πρόγραμμα “Διαγωνισμός Ρεπορτάζ Νέων” ηλικίας 18-29 ετών αποσκοπεί στη δημιουργία κειμένου ή ενός ραδιοφωνικού ή τηλεοπτικού σποτ μέσα από τα οποία να καταθέτουν τις απόψεις τους για την Ευρώπη που ζουν και την Ευρώπη που ονειρεύονται να ζήσουν.

Η δημιουργία των ρεπορτάζ θα βασίζεται στο πως αντιλαμβάνονται τη θέση τους μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και θα είναι πλήρως προσαρμοσμένα στις επιδιώξεις της πολιτικής ίσων ευκαιριών, του Ευρωπαϊκού έτους του Πολίτη αλλά και των Ευρωεκλογών. Τα αποτελέσματα της εργασίας των νέων θα επιδιωχθεί να παρουσιαστούν στα Μέσα Ενημέρωσης- όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλη την Ευρώπη, όπου συνεργάζονται μέλη της Ένωσης.

Βράβευση των 40 καλύτερων συμμετοχών είτε αυτό είναι κείμενο, ραδιοφωνικό σποτ, video αλλά και προτάσεις για την Ευρώπη των πολιτών που θα προκύψουν μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές από όλη την Ελλάδα

Μάρτιος 2014, Ταξίδι στις Βρυξέλλες και ενημέρωση για τα όργανα της ΕΕ και του ΕΚ. Συνάντηση με ευρωβουλευτές. Επίδοση ψηφίσματος που θα προκύψει από την επεξεργασία των συμμετοχών.

Η επιλογή θα γίνει μέσα από τις προτάσεις τους και τις ιδέες τους για την Ευρώπη που θέλουν να ζήσουν.
Τo πρόγραμμα πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Αντιπροσωπίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.
Μπορείτε να στέλνετε τις συμμετοχές σας μέχρι και τις 25 Οκτωβρίου 2013 στο Email:aejgreece@gmail.com 
με αυτά τα στοιχεία:

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ:
ΗΜΕΡ. ΓΕΝΝΗΣΗΣ:
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ:
ΚΙΝΗΤΟ:
EMAIL:

Μπορείς να γράψεις ένα μικρό κείμενο με την άποψή σου, να φτιάξεις ένα ρεπορτάζ ή να στείλεις οπτικοακουστικό υλικό (έως 3 λεπτά)!
Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε νέους 18-29 ετών.

Η σελίδα στο facebook https://www.facebook.com/ChangeEuropeVoteForYourFuture

Μπείτε όλοι και πατήστε LIKE διαδίδοντάς την με αυτό τον τρόπο στους φίλους σας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.