ΔΗ.ΣΥ Ηλείας για τις πλημμύρες…….

Για μια ακόμη φορά ο πολύπαθος νομός Ηλείας δοκιμάστηκε με ιδιαίτερη σκληρότητα από τα στοιχεία της φύσης. Οι ζημιές που προκλήθηκαν από την πρωτοφανή σε ένταση βροχόπτωση είναι εκτεταμένες, ενώ το σημαντικότερο είναι ότι χάθηκε μία ανθρώπινη ζωή για την οποία εκφράζουμε τη θλίψη μας και τα ειλικρινή μας συλληπητήρια στους οικείους της αδικοχαμένης γυναίκας.
Η Πολιτεία θα πρέπει άμεσα με σοβαρότητα και υπευθυνότητα να συνδράμει τους ανθρώπους που υπέστησαν ζημιές για την αποκατάστασή τους. Ιδιαίτερα σε αυτή τη κρίσιμη οικονομική συγκυρία που βιώνει ο τόπος.
Ομως για μία ακόμα φορά προκύπτει ιδιαίτερα επιτακτική η ανάγκη για θωράκιση του νομού απέναντι στα στοιχεία της φύσης και βεβαίως το σημαντικότερο για την εφαρμόγή ενός ολοκληρωμένου σχεδίου ανασυγκκρότηαης και ανάπτυξης του Νομού μας.
Για το σκοπό αυτό οφείλει η Πολιτεία να αξιοποιήσει τα χρήματα από το Ταμείο Μολυβιάτη ή να χρησιμοποιήσει αυτά ως εθνική συμμετοχή για την απορρόφηση κονδυλίου στα πλαίσια του ΕΣΠΑ, με σκοπό να εκτελεστούν απαραίτητα έργα υποδομής στο Νομό Ηλείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.