«Δε σκότωσα εγώ την Κατερίνα. Δε σας λέω ποιος πυροβόλησε»

040513140843_3136

​«Δε σκότωσα εγώ την Κατερίνα …  Δε σας λέω ποιος το έκανε» !!!

Ο 35χρονος Lita ή Drebata Ermal ή Litor ή Deo δεν είναι καθόλου συνεργάσιμος και αρνείται σύμφωνα με πληροφορίες, να αποκαλύψει οτιδήποτε στους αστυνομικούςΚατά την κατάθεσή του, λίγο μετά τη σύλληψη του, παραδέχτηκε ότι ήταν όντως μέσα στο αυτοκίνητο που ενεπλάκη στην καταδίωξη της Κορίνθου αλλά αρνείται πως είναι εκείνος που πάτησε τη σκανδάλη και έκοψε το νήμα της ζωής της άτυχης 25χρονης κοπέλας, που βρέθηκε ανάμεσα στα πυρά των δραπετών και της αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, ο δραπέτης των Τρικάλων άφησε να εννοηθεί ποιος είναι ο δολοφόνος της νεαρής κοπέλας , αλλά δεν το αποκάλυψε και ούτε προτίθεται να το αποκαλύψει (εκτός ίσως αν του χαρίσουν …. ελευθερία του!!!!)

Όταν οι αστυνομικοί τον ρωτούν ποιος πυροβόλησε την άτυχη Κατερίνα εκείνος επαναλαμβάνει συνεχώς τα ίδια λόγια «δε σας λέω, θα τα πούμε μετά».

Ο κακοποιός φέρεται να ομολόγησε επίσης πως εκείνος και οι υπόλοιποι με τους οποίους βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο, δεν ήξεραν για την κοπέλα που πυροβόλησαν θανάσιμα.

«Το μάθαμε από την τηλεόραση», είπε χαρακτηριστικά!

Σύμφωνα με την κατάθεση του 35χρονου Αλβανού, από την ημέρα που κατάφεραν να δραπετεύσουν από τις φυλακές των Τρικάλων, ο ίδιος και οι συνεργοί του έμεναν σε καταλύματα στην Κόρινθο και την Αθήνα.

Εν τω μεταξύ όσο περνούν οι ώρες, τόσο οι υποψίες των αστυνομικών πως ο κακοποιός θα ζητήσει ανταλλάγματα ενισχύονται, καθώς ο κακοποιός τους λέει συνεχώς τη φράση «θα τα πούμε αργότερα!

Συνεργός του στη ληστεία της Μ. Παρασκευής στο Περιστέρι ήταν ένας από τους δραπέτες των Τρικάλων, ο οποίος όμως, εκτιμά η αστυνομία, δεν ήταν στο αιματηρό περιστατικό στα Ίσθμια.

Σήμερα, ο 35χρονος θα μεταφερθεί στον εισαγγελέα για να απαγγελθούν κατηγορίες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.