Δεν κρατά κακία ο Σούμι….

 Δεν κρατά κακία ο Σούμι

Με ψυχραιμία αντιμετώπισε ο Μίχαελ Σουμάχερ την… αναποδιά που τον έθεσε πρόωρα εκτός μάχης στο γκραν πρι της Σανγκάης. Ο Γερμανός οδηγός αναγκάστηκε να αποσυρθεί στον 15ο γύρο, καθώς ένας από τους μηχανικούς δεν «ασφάλισε» τον μπροστά δεξιά τροχό στη Mercedes.

«Παρατήρησα στη στροφή 3 πως κάτι δεν πήγαινε καλά με τον μπροστά δεξιά τροχό. Από πριν είχα δει καπνό και αποφάσισα πως θα ήταν καλύτερο να σταματήσω πριν προκληθεί ακόμη μεγαλύτερη ζημιά στο μονοθέσιο», δήλωσε ο «Σούμι» και πρόσθεσε: «Δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Αισθάνομαι άσχημα για ένα από τα άτομα της ομάδας, που υποθέτω πως θα νιώθει υπεύθυνος για ό,τι έγινε. Όμως κι αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι».

Ο Σουμάχερ, που δεν κατάφερε να διεκδικήσει την πρώτη του πρωτιά μετά την επιστροφή του στη Φόρμουλα 1, είναι ευχαριστημένος από την παρουσία της ομάδας του στην Κίνα. «Πάντως είμαι ικανοποιημένος γιατί δείχνουμε να είμαστε σε καλό δρόμ . Στην Αυστραλία είχαμε μεγάλη φθορά στα ελαστικά και στη Μαλαισία όχι όση χρειαζόταν. Η μέση λύση ήταν αυτό που χρειαζόμασταν και φάνηκε πως τη βρήκαμε», τόνισε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.