Δεν θα είναι υποψήφιος o Αγγελόπουλος

Δήλωση έκανε πριν λίγο ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας κος Άγγελος Αγγελόπουλος αναφερόμενος στις προσεχείς εκλογές του δεκεμβρίου για την εκλογή της νέας διοίκησης του Επιμελητηρίου Ηλείας. Πιό αναλυτικά δηλωσε:

Αγαπητοί Συνάδελφοι των Παραγωγικών Τάξεων της Ηλείας,

Με την εμπιστοσύνη σας και την τιμητική σας ψήφο με αναδείξατε Πρόεδρο του Επιμελητηρίου μας από το 1994 συνεχώς μέχρι σήμερα.Όλα αυτά τα χρόνια, εγώ προσωπικά και με τους άξιους συνεργάτες μου και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου προσπαθήσαμε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνη σας.

Με τη βοήθεια και συμπαράστασή σας κατορθώσαμε να αναδείξουμε το Επιμελητήριό μας σε επίπεδο που να είναι γνωστό και με δράσεις και παρεμβάσεις τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό.Συμμετείχαμε σε καθοριστικά Κυβερνητικά Όργανα και Επιτροπές ως μόνοι εκπρόσωποι από όλα τα Επιμελητήρια της χώρας,

-Στο Συμβούλιο Διαχείρισης και Αξιολόγησης της Εγγυητικής Ευθύνης του Ελληνικού Δημοσίου του Υπουργείου Οικονομικών

-Στην Επιτροπή Πολιτικής και Προγραμματισμού Προμηθειών του Υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας

-Στην Ειδική Επιτροπή Ρύθμισης Εσόδων του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, τιμητικές για το Επιμελητήριό μας θέσεις

Από τις θέσεις αυτές προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να εξυπηρετήσω κάθε αίτημα που αφορούσε τους επιχειρηματίες από όλη την Ελλάδα και ειδικότερα τους Ηλείους επιχειρηματίες.

Επίσης από τις θέσεις του εκπροσώπου του Επιμελητηρίου στις Επιτροπές του Αναπτυξιακού Νόμου στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και του μέλους του Δ.Σ. της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων φρόντιζα για κάθε αίτημα και είχα αποτελεσματικές παρεμβάσεις σε ό, τι αφορούσε τον Ηλείο επενδυτή, ανεξαρτήτως επιχειρηματικού μεγέθους και ανεξάρτητα από Επιμελητηριακές ή άλλες προτιμήσεις.

Η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας επί τόσα χρόνια στο πρόσωπό μου ήταν και θα είναι για μένα η δικαίωση των προσπαθειών μου και η επιβράβευση του έργου μου στο Επιμελητήριό μας.

Η ειλικρινής σχέση συνεργασίας μεταξύ μας είναι εκείνο που μετρά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο και σεις μου το δείξατε και σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γι’ αυτό.

Αυτόν τον καιρό έχουν δρομολογηθεί οι Εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη νέων διοικήσεων του Επιμελητηρίου, όπως ο Νόμος ορίζει.

Στις διαδικασίες αυτές αποφάσισα να μην συμμετέχω,Όχι γιατί φοβάμαι τον αγώνα,Όχιγιατί υποχώρησα στις διεκδικήσεις,Όχι γιατί έπαψα να ενδιαφέρομαι για τις Παραγωγικές Τάξεις, που τόσα χρόνια με τίμησαν και με τιμούν.Δεν συμμετέχω, γιατί θέλω και πιστεύω ότι οι άξιοι συνεργάτες μου, οι οποίοι με τον αγώνα τους και τη βοήθειά τους τόσο στην Διοικητική Επιτροπή, όσο και από όλες τις παρατάξεις του Διοικητικού Συμβουλίου, μας έδωσαν τη δυνατότητα να πετύχουμε αυτό που πετύχαμε, μπορούν και πρέπει να προχωρήσουν και χωρίς εμένα.

Ήδη οι νέοι συνδυασμοί προχωρούν με άξια στελέχη της επιχειρηματικής κοινότητας του Νομού μας.Με όλους τους υποψήφιους που κατέρχονται στις προσεχείς εκλογές ως επικεφαλείς παρατάξεων, έχω συνεργαστεί και έχουν διατελέσει κατά διάφορα χρονικά διαστήματα Σύμβουλοί μου και πάντα θα είμαι δίπλα τους να βοηθήσω με την εμπειρία, τη γνώση και τις επαφές, όπου χρειαστεί.

Θέλω να τους ευχηθώ έναν έντιμο εκλογικό αγώνα και προπάντων δύναμη για να μπορέσουν μονιασμένοι, ανεξάρτητα από το εκλογικό αποτέλεσμα, να δουλέψουν για την ανάπτυξη του τόπου μας μέσα στις τόσο δύσκολες στιγμές της Ελληνικής και Παγκόσμιας συγκυρίας.Εύχομαι και ευελπιστώ ότι τα μέλη της Διοικήσεως που θα προκύψουν από τις προσεχείς Εκλογές θα είναι «πολλώ κάρρονες».

fakosgeorge.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.