Δεν εμπλέκεται με τη Χρυσή Αυγή το Αστυνομικό τμήμα Βάρδας

astynomia_6 H Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, αναφερόμενη  στο Α.Τ. Βάρδας, απάντησε σε δημοσιεύματα του τοπικού και Αθηναϊκού τύπου που μιλούσαν για έρευνες της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας σε διάφορες αστυνομικές υπηρεσίες προκειμένου να διαπιστωθεί αν αστυνομικοί έχουν ενεργό συμμετοχή στην «Χρυσή Αυγή».

Αναλυτικά η απάντηση:

«Για την αποκατάσταση της αλήθειας και τη σωστή ενημέρωση των πολιτών της Ηλείας κρίνουμε σκόπιμο να επισημάνουμε πως το προσωπικό της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει-ερευνά την κάθε καταγγελία με μεγάλη προσοχή χωρίς ποτέ να ενημερώνει από πριν τον οιονδήποτε για τις ενέργειές του, πολύ δε περισσότερο τον Τύπο. Η συγκεκριμένη Υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ. ουδέποτε εώς σήμερα ασχολήθηκε με το προσωπικό του Α.Τ. Βάρδας καθ’ οιονδήποτε τρόπο και για οποιονδήποτε λόγο. Το προσωπικό του Α.Τ. Βάρδας ουδεμία εμπλοκή έχει σε ενέργειες της «Χρυσής Αυγής» και ουδεμία σχέση έχει με την οργάνωση αυτή. Σε όλες τις περιπτώσεις ρατσιστικής βίας εις βάρος αλλοδαπών που έγιναν κατά το παρελθόν στην περιοχή της Βουπρασίας, το προσωπικό του Α.Τ. Βάρδας ενήργησε άμεσα συλλαμβάνοντας τους δράστες παραπέμποντας τους με τις σχηματισθείσες δικογραφίες ενώπιον της Δικαιοσύνης. Το προσωπικό του Α.Τ. Βάρδας έχει να επιδείξει μόνον πολλές και μεγάλες επιτυχίες στην δίωξη και την πάταξη του εγκλήματος. Διαβεβαιώνουμε τους πάντες ότι αυτό θα συνεχίσουν να κάνουν παρά τις αντίξοες συνθήκες υπό τις οποίες είναι αναγκασμένο να εργάζεται.

Οποιαδήποτε εγκληματική οργάνωση δεν θα βρει ποτέ πρόσφορο έδαφος ανάμεσα στο προσωπικό της Α.Δ. Ηλείας. Κατά τα λοιπά στις κρίσιμες για την πατρίδα τούτες ώρες, χρήσιμο είναι να είμαστε όλοι μας εξαιρετικά προσεκτικοί σε όσα λέμε, όσα γράφουμε και όσα κάνουμε. Η ανθρωποφαγία και μάλιστα προς χάριν εντυπωσιασμού είναι εξ’ ορισμού βαρβαρότητα».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.