ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Οι σούπερηρωες του έρωτα: Το ρομαντικό πρότζεκτ του Ολλανδού φωτογράφου

super Η σειρά Loveman, (διακωμώδηση της λέξης Superman) είναι ένα εντυπωσιακό πρότζεκτ του Ολλανδού φωτογράφου Μόρις Χέιζεν, ο οποίος παρουσιάζει μέχρι που μπορεί να φτάσει κάποιος για τον έρωτα.

Κάθε εικόνα της συλλογής απεικονίζει ένα διαφορετικό άτομο σε ξεχωριστό στάδιο της ζωής του και σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα της αγάπης του, ωστόσο όλοι τους φορούν την ίδια στολή του ερωτευμένου σουπερήρωα με κόκκινη καρδιά στο στήθος, μπέρτα και κράνος.

Αν και αρχικά οι εικόνες φαίνονται ανάλαφρες και φαντασιόπληκτες, ο Χέιζεν εξηγεί ότι η σειρά είναι εμπνευσμένη από τη «στενοχώρια και τη δυσκολία που απαιτεί το να ακούτε την καρδιά σας και να την εμπιστεύεστε ακόμα και όταν έχει συχνά αποδειχθεί λάθος»

Ο φωτογράφος, πρόσεξε πολύ τις λεπτομέρειες του προτζεκτ: «Η κάπα συμβολίζει ένα συνδυασμό σουπερήρωα και κασκαντέρ. Οταν συνεχίζεις να ακολουθείς την καρδιά σου, είσαι και οι δύο, κατά τη γνώμη μου. Ομως, είναι η δική σου επιλογή που σε κάνει ένα σουπερήρωα ή κασκαντέρ στο τέλος. Δεν αφορά μόνο ένα άτομο, αλλά μια στάση ζωής. Ως εκ τούτου ο καθένας μπορεί να ένας Loveman»

Όσο για το τι ελπίζει Χέιζεν ότι θα νιώσουν οι θεατές από το πρότζεκτ του για την αγάπη, απαντάει, «μου αρέσει οι θεατές να βγάζουν τη δική τους ιστορία για το τι βλέπουν στις εικόνες μου. Η φαντασία είναι ένα σημαντικό συστατικό για μια ενδιαφέρουσα ζωή. Αν με ρωτήσετε για την ερμηνεία μου, τότε συμβολίζει κάποιον που δεν παραιτείται από την αναζήτηση για την αγάπη. Ακόμη και αν ο δρόμος μπορεί να αποδειχθεί πολύ δύσκολος»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.