Δείτε πως ζωγραφίζουν τα κορμιά (body painting)

Αναπτύσσεται ταχύτατα ειδικά το καλοκαίρι, που αντί για μαγιό ή εσώρουχα τα κορίτσια ζωγραφίζουν τα κορμιά τους, έτσι ώστε να απογειώνεται η αντρική φαντασία. Δείτε το «ζωγράφο» βήμα-βήμα να ζωγραφίζει ένα θεσπέσιο κορμί…

Είναι νέα ωραία και δεν ντρέπεται να κυκλοφορήσει στους δρόμους χωρίς τα παραδοσιακό ρούχα, αλλά με ζωγραφισμένο το σώμα της, κάνει που την κάνει ακόμα πιο ερωτική σε όλα τα αντρικά βλέμματα που θα σταθούν επάνω της.

Για να συμβεί όμως αυτό το αποτέλεσμα θα πρέπει κάποιος καλλιτεχνείς να ασχοληθεί με το «βάψιμο» του κορμιού της, με μπογιές που δεν ξεβάφουν στο νερό ή τον ιδρώτα.

Έτσι δημιουργείται ένα πολύ τέλειο αποτέλεσμα, αφού δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη του, και βάφονται με μεγάλη επιμέλεια όλες οι μικρές λεπτομέρειες σου σώματος, ώστε το μοντέλα να μπορεί να εμφανιστεί στο δρόμο χωρίς περαιτέρω προβλήματα.

Δείτε βήμα-βήμα πως γίνετε αυτή η μεταμόρφωση του γυμνού κορμιού σε ένα σώμα σκέτος «πίνακας», αφού το χέρι του καλλιτέχνη έχει δημιουργήσει πάνω στο ζωντανό καμβά.

 

Πηγή: parapolitika.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.