Δίκτυο Αφύπνισης Πολιτών και Πλήρωμα 94….

Το Δίκτυο Αφύπνισης Πολιτών παραβρέθηκε στην παρουσίαση του Πληρώματος 94 στο «Forum Aνάπτυξης» – 14ο Μoney Show Πάτρας, το βράδυ της Κυριακής 20 Νοεμβρίου 2011, στο ξενοδοχείο «Αστήρ».
Στη συζήτηση που ακολούθησε με τα μέλη του Πληρώματος 94, έγινε ανταλλαγή ιδεών και εξετάστηκε το ενδεχόμενο συνεργασίας ειδικά στο πλαίσιο πολιτιστικών και κοινωνικών δράσεων.
Το αντίδοτο στην κρίση, είναι το κέφι, η δημιουργία, το χαμόγελο, η ομαδικότητα, η συνεργασία με φορείς, τα παιχνίδια, οι εκδηλώσεις. Το αισιόδοξο αυτό μήνυμα, έστειλε ο πρόεδρος της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Πλήρωμα 94», Πέτρος Ψωμάς παρουσιάζοντας τις δράσεις της, κλείνοντας τις εκδηλώσεις του «Forum Aνάπτυξης» – 14ο Μoney Show Πάτρας, το βράδυ της Κυριακής, στο ξενοδοχείο «Αστήρ».
Μέλη και φίλοι του πληρώματος «ταξίδεψαν» μέσα από τα παιχνίδια πλοήγησης, τα καρναβαλοτάξιδα, τις εκδηλώσεις μνήμης και τις πολιτιστικές δράσεις που έχει διοργανώσει το «Πλήρωμα 94», κατά τη διάρκεια της πολύχρονης διαδρομής του, ξεκινώντας ως ένα γκρουπ του Πατρινού Καρναβαλιού και σήμερα έχοντας δημιουργήσει μία Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.