Δήμος Πύργου: Στο επίκεντρο η τουριστική κίνηση

Στο επίκεντρο της Τουριστικής Κίνησης στον Πύργο, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο γραφείο του Δημάρχου Πύργου κ. Λιατσή, στην οποία συμμετείχαν ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ κ. Χρήστος Δημακόπουλος, ο υπεύθυνος του Τουριστικού Γραφείου Pyrgostravel κ. Δημήτρης Κολόκας, ο αντιπρόεδρος του ΚΤΕΛ κ. Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος, ο εντεταλμένος σύμβουλος και Πρόεδρος του Σωματείου Υπεραστικών Λεωφορείων Πύργου κ. Νίκο Βλαχαντώνη, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου κ. Κώστας Πετρόπουλος και ο αντιδήμαρχος κ. Διονύσης Μπέλτσος.

Στην συνάντηση, τονίστηκε η συνεργασία του Δήμου για να υλοποιηθεί η προσπάθεια για την τουριστική ανάπτυξη της πόλης, καθώς και η ανάκαμψη του οικονομικού ιστού.

Ο Δήμαρχος Πύργου κ. Λιατσής, επεσήμανε την προσπάθεια της δημοτικής αρχής για να  έρθουν τουρίστες στον Πύργο και επίσης συμπλήρωσε ότι το ΚΤΕΛ Ηλείας έχει μια σημαντική θέση στην διαδικασία αυτή, ενώ παράλληλα σημείωσε την επαφή που υπήρξε με τον Υφυπουργό Συγκοινωνιών κα. Μαυραγάνη, λαμβάνοντας την υπόσχεση για την στήριξη στις προσπάθειες που κάνει η Δημοτική Αρχή.

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του Τουριστικού Γραφείου του ΚΤΕΛ κ. Κολόκας, χαιρέτησε την προσπάθεια του Δήμου και ο  Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου κ. Κώστας Πετρόπουλος, τόνισε ότι θα εργαστούν όλοι μαζί για τον κοινό στόχο έλευσης τουριστών στην πόλη του Πύργου.

Τέλος, ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ κ. Δημακόπουλος, ανέφερε πως το ΚΤΕΛ θα είναι αρωγός στην προσπάθεια που γίνεται για την ανάπτυξη της Τουριστικής Κίνησης και ο αντιδήμαρχος κ. Μπέλτσος σημείωσε ότι ήδη τοποθετούνται ενημερωτικές πινακίδες σε κεντρικά σημεία της πόλης, προκειμένου οι τουρίστες να οδηγούνται στα αξιοθέατα της πόλης, καθώς επίσης και την διαμόρφωση κατάλληλων υποδομών για την στάθμευση των λεωφορείων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.