Δήμος Ήλιδας: Σύσκεψη με ΕΠΣΗ

??????????????????????????????? Η ετοιμότητα των γηπέδων και των εγκαταστάσεων τους, ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής ποδοσφαιρικής περιόδου, ήταν το αντικείμενο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (25/9/2014) στο Δημαρχείο Αμαλιάδας, υπό τον Δήμαρχο Ήλιδας κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Ηλείας, Άρης Κουλούρης και εκπρόσωποι των ποδοσφαιρικών σωματείων της περιφέρειας του Δήμου Ήλιδας. Τέθηκαν τα προβλήματα που παρουσιάζονται, σχετικά με την καταλληλότητα των γηπέδων όπως αυτή ορίζεται από την Πολιτεία, αλλά και ζητήματα που είχαν να κάνουν με τις ομάδες που είτε δεν διαθέτουν γήπεδο, είτε αυτά που διαθέτουν δεν μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν λόγω ακαταλληλότητας και άρα θα πρέπει να φιλοξενηθούν σε άλλα.

Ο Δήμαρχος Ήλιδας άκουσε και κατέγραψε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σωματεία ενόψει της έναρξης των τοπικών πρωταθλημάτων και διαβεβαίωσε ότι με τους συνεργάτες του θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να δοθούν λύσεις και οι γηπεδικές εγκαταστάσεις να είναι έτοιμες στο χρόνο που πρέπει.

Αυτές οι διαδικασίες, είπε ο κ. Χριστοδουλόπουλος θα επιταχυνθούν, μιας και την Παρασκευή (26/9/2014) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο και θα οριστούν οι Επιτροπές, μεταξύ των οποίων και αυτές που έχουν να κάνουν με το αθλητικό «κομμάτι» των αρμοδιοτήτων τους.

??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.