Δήμος Ήλιδας: Παρουσίαση υποψηφίων για τις Δημοτικές Εκλογές του 2014 από το συνδυασμό ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ

ane3arthsia Άνθρωποι νέοι, πολίτες ανεξάρτητοι συμμετέχουν στην «Ανεξαρτησία», τη νέα αυτοδιοικητική πολιτική πρωτοβουλία που είχα την τιμή να ανακοινώσω τον περασμένο Μάιο. Νέες και νέοι αγκαλιάζουν αυτή τη νεανική, καθαρή, ανατρεπτική προσπάθεια και συγκροτούν ένα υπεύθυνο νεανικό σχήμα που θα κατέλθει στις δημοτικές εκλογές του 2014 στον Δήμο της Ήλιδας. Γνωρίζουμε πως η δημοσιοποίηση της απόφασής μας προκάλεσε αίσθηση. Ευχαριστούμε τους φίλους, ευχαριστούμε και τους αντιπάλους.

Αντικειμενικός εκλογικός στόχος για εμάς, είναι να μας δώσει ο λαός τη δυνατότητα να συμμετάσχουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο Ήλιδας. Ωστόσο, είμαστε αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο. Και πολιτικά κάτι παραπάνω: Ν’ αλλάξουμε τον κόσμο. Έστω τον… δικό μας. Να φέρουμε δηλαδή, μια άλλη αντίληψη δίνοντας νέα πνοή στην Αμαλιάδα, στα χωριά μας, στην Πηνεία, στην Ήλιδα. Ο σκοπός μας είναι ένας και μοναδικός: Ο Άνθρωπος. Είμαστε εδώ για να συμβάλουμε, έμπρακτα και αποτελεσματικά, στην δημιουργία μιας κοινωνίας ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, προστασίας και ασφάλειας, ευημερίας και προοπτικής. Η πρωτοβουλία μας προέρχεται μέσα από τα σπλάχνα της κοινωνίας. Από τη νέα γενιά πρωτίστως, αλλά και από πολίτες κάθε ηλικίας που νιώθουν ανεξάρτητοι και ήρθε η ώρα να εκφραστούν.

Σήμερα, έχω την τιμή να παρουσιάσω στην τοπική μας κοινωνία έντεκα προσωπικότητες που σηματοδοτούν το νέο, το ανεξάρτητο, το άλλο, ανακοινώνοντας την υποψηφιότητα τους μέσω της Ανεξαρτησίας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.   Αφού τους ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για την απόφασή τους που αποτελεί για μένα ύψιστη τιμή, θέλω να επισημάνω πως ο κόσμος δεν αλλάζει ούτε από βολεψάκηδες ούτε από ριψάσπιδες. Αλλάζει από επαναστάτες και διεκδικητές των ανθρώπινων ονείρων. Έτσι προχωρούν οι κοινωνίες. Τιμώντας το γεγονός, ανακοινώνω σήμερα την κωδικοποίηση, βάσει περιεχομένου, του κεντρικού πολιτικού μας μηνύματος που είναι «Ανεξαρτησία – Ανθρωπιά – Νέα γενιά»!

Αναλυτικά:

Κόκλας Διονύσιος: Μέλος του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Αμαλιάδας, εκλεγμένος με την παράταξη «Ήλιδα – Νέα Πορεία», Αμαλιάδα.

Στούμπανος Γεράσιμος: Ιδιοκτήτης Μεσιτικού Γραφείου, μουσικός, απόφοιτος Τεχνολογίας Γεωπονίας, τμήματος Βιολογικής Γεωργίας Τ.Ε.Ι Ιονίων Νήσων, Αντιπρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου Κίνησης Ανεξάρτητων Νέων, Αμαλιάδα.

Δόσης Νικόλαος: Στέλεχος υπηρεσιών ασφαλείας, αθλητής, πρώην Συντονιστής Τοπικού Συμβουλίου Νέων Χαβαρίου και μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Αμαλιάδας, Χάβαρι.

Παπαγεωργίου Φώτιος: Τελειόφοιτος Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστημίου Πατρών, ιδιωτικός υπάλληλος, Αμαλιάδα.

Δημοπούλου Αικατερίνη: Ιδιωτική υπάλληλος, Αμαλιάδα.

Θεοδωρόπουλος Δημήτριος: Μέλος Συντονιστικού Οργάνου Επιτροπής Αμαλιάδας Κ.Α.ΝΕ,ιδιωτικός υπάλληλος, αθλητής, Αμαλιάδα.

Μπαρλέτης Νικόλαος: Πρώην Πρόεδρος Δεκαπενταμελούς Μαθητικού Συμβουλίου 2ου Ενιαίου Λυκείου Αμαλιάδας και μέλος Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Αμαλιάδας, ιδιωτικός υπάλληλος, αθλητής, Αμαλιάδα.

Τσάκωνας Κωνσταντίνος: Υπεύθυνος πωλήσεων MAD melody, Ταμίας Διοικητικού Συμβουλίου Α.Ο. Κένταυρου Σωστίου, Σώστι.

Λυμπερόπουλος Βασίλειος: Αθλητικό στέλεχος, απόφοιτος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, MSc Sport Management, ιδρυτικό μέλος Επιστημονικού Ινστιτούτου Διοίκησης Αθλητισμού – Ε.Ι.Δ.Α, πρώην Συντονιστής Τοπικού Συμβουλίου Νέων Ροβιάτας και μέλος Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Αμαλιάδας, Ροβιάτα.

Τσαγρής Γεώργιος: Εποχικός υπάλληλος, αθλητής, Γεράκι.

Κουλουγλιώτης Σωκράτης: Επικοινωνιολόγος, πρώην Αντιπρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου Φοιτητών Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, πρώην Πρόεδρος Ανεξάρτητου Συλλόγου Σπουδαστών Φοιτητών Ιονίων Νήσων – Α.Σ.Σ.Φ.ΙΟ.Ν, Αμαλιάδα.

Υ.Γ.: Ευχαριστούμε από καρδιάς, όσα ηλειακά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης μάς δίνουν βήμα. Ευχαριστούμε τους ανθρώπους τους, τους τιμούμε και θα τους τιμούμε.

Για την «ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ»

Ο Επικεφαλής

Νικόλαος Διαμαντόπουλος

Επικοινωνιολόγος

Αμαλιάδα Ήλιδας  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.