Δένδιας: Υπήρξαν διεφθαρμένοι αστυνομικοί που είχαν σχέσεις με την Χρυσή Αυγή

dendias-nikos-660_12.jpg

Νέες έρευνες εις βάθος για τη Χρυσή Αυγή προαναγγέλλει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, τονίζοντας ότι δεν θα μείνει τίποτα που δεν θα ελεγχθεί.

Ο κ. Δένδιας, μιλώντας στην «Καθημερινή της Κυριακής» αναφέρει ότι η πολιτική εντολή είναι «πλήρης κάθαρση» και προσθέτει ότι ««ό,τι είναι δυνατόν να διερευνηθεί, θα διερευνηθεί και δεν θα μείνει τίποτα που να μην ελεγχθεί».

Επιβεβαιώνει, ακόμη, ότι υπήρξαν διεφθαρμένοι αστυνομικοί που συνεργάζονταν με τη Χρυσή Αυγή και σε αυτή την περίπτωση οι έρευνες δεν θα σταματήσουν μέχρις ότου να μην υπάρχει υπόνοια για τη μεγάλη πλειοψηφία εντίμων αστυνομικών.

Ο κ. Δένδιας τονίζει ότι συνιστά προσβολή για τη Ν.Δ. το να διανοείται και μόνο κάποιος πως είναι δυνατόν να αποτελέσει κοινοβουλευτικό εταίρο της Χρυσής Αυγής, κάνει γνωστό ότι στο εξής δεν θα απαντά σε ερωτήσεις του συγκεκριμένου κόμματος, από τη στιγμή που η Δικαιοσύνη έχει κρίνει ότι υπάρχει ζήτημα σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, ενώ χαρακτηρίζει εξαιρετικά μικρόψυχη την αντιμετώπιση του θέματος από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ για το ενδεχόμενο να επωφεληθεί πολιτικά η κυβέρνηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.