Γιώτα Μιχαλοπούλου: Τίτλοι τέλους από το δελτίο του ΑΝΤ1

Σε φορτισμένο κλίμα μετά από την πολύχρονη σχέση της δημοσιογράφου με τον τηλεοπτικό σταθμό ολοκληρώθηκε η συνεργασία τους.Η δημοσιογράφος εγκαταλείπει οριστικά την Ελλάδα και θα αναζητήσει την τύχη της στο Λος Άντζελες. Αν και ανήκει στα δυνατά χαρτιά του καναλιού του Αμαρουσίου, το βράδυ της Κυριακής μετά το τέλος του δελτίου αποχαιρέτησε τους συναδέλφους της και τους τεχνικούς με τους οποίους συνεργαζόταν χρόνια για τις ειδήσεις του καναλιού.

Δείτε εδώ την αποφώνησή της την Κυριακή.

Η ίδια μιλώντας στην Espresso είπε πως “δεν έχει δεχτεί καμία δελεαστική πρόταση και απλώς φεύγει στο εξωτερικό”. Ενώ για τον ΑΝΤ1 διευκρίνησε: “Ο ΑΝΤ1 αποτελεί τη μεγαλύτερη μου σχέση και επαγγελματική και προσωπική. Δώδεκα χρόνια δεν έχω καθίσει ούτε σε προσωπική ούτε σε επαγγελματική σχέση! Οπότε όταν είσαι δώδεκα χρόνια σε ένα μαγαζί, όπως συνηθίζουμε να το λέμε στον χώρο, ουσιαστικά είναι η μισή ζωή σου, αφού τις περισσότερες ώρες είσαι στη δουλειά. Ως εκ τούτου, η συγκίνηση ήταν απόλυτα δικαιολογημένη. Τι να κάνουμε όμως; Ούτως ή άλλως, το να φύγω στο Λος Άντζελες  είναι κάτι που το επιθυμούσα πολύ εδώ και αρκετό καιρό”.

Αν και αναγνωρίζει πως κι εκεί επαγγελματικά τα πράγματα δεν είναι εύκολα, ωστόσο έχει έναν δικό της κύκλο ανθρώπων στο Λος Αντζελες, οπότε δεν πάει σε ένα εντελώς άγνωστο μέρος που δεν γνωρίζει κανέναν. Σύμφωνα με πληροφορίες η δημοσιογράφος έχει δεχτεί πρόταση για να …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.