Για ξεφτίλα των βουλευτών της ΧΑ μιλά ο Γεωργιάδης

pic-0-norm.jpg

Σκληρή κριτική στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής άσκησε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, αναφορικά με τη στάση που κράτησαν ενώπιον των ανακριτών. 

Ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι οι βουλευτές της ΧΑ απαρνήθηκαν τα πιστεύω τους με μεγάλη ευκολία, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά για τον Χρήστο Παππά: «Αυτό θα μπει στην παγκόσμια ιστορία. Αναγνωρίζω το γραφικό μου χαρακτήρα, αλλά δεν θυμάμαι ότι το έγραψα αυτό. Σαν το παιδί της πρώτης δημοτικού, που το πιάνουν να κάνει σκανδαλιά και προσπαθεί να κρυφτεί». «Αυτοί τώρα εκπροσωπούν τον εθνικισμό, τον ελληνικό. Αν είναι δυνατόν», αναερωτήθηκε ο υπουργός. 

Αναφορικά με τις φωτογραφίες του ίδιου βουλευτή της ΧΑ με τη ναζιστική εμφάνιση, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι «εδώ είναι η ξεφτίλα η μεγάλη. Αντί να πουν, ναι κύριοι εμείς πιστεύουμε αυτά. Απεχθή, βδελυρά μισητά, εμείς τα πιστεύουμε. Αυτοί κάθονται και πάνε να τους βγάλουν όλους τρελούς».

Σχετικά με την Θέμιδα Σκορδέλη,ο υπουργός Υγείας σημείωσε ότι «τι αποδεικνύεται τώρα; Η κυρία αυτή, είχε μπίζνα με τους αλλοδαπούς, έπαιρνε λαθραία προϊόντα, τα έδινε στους αλλοδαπούς, έπαιρνε τη μίζα και μετά έβγαινε στα κανάλια και φώναζε να φύγουν οι αλλοδαποί».

«Αυτή η κυρία που έπαιρνε μίζα από το παρεμπόριο, έλεγε σε μένα τι ζητάς εσύ εδώ, εμείς θα καθαρίσουμε την πλατεία. Ανοίγεις τους διαλόγους τους τηλεφωνικούς και τι ανακαλύπτεις; Όταν οι αλλοδαποί τους έδιναν μίζα, δεν τους πείραζαν. Όταν δεν τους έδιναν πήγαιναν και τους βάραγαν», επεσήμανε.

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε θύματα τεράστιας πολιτικής απάτης όσους πολίτες ψήφισαν τη ΧΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.