Για ν’ ανησυχεί ο Κοραντής.. κάτι πολύ κακό συμβαίνει στην Τουρκία….

Για ν’ ανησυχεί ο Κοραντής κάτι πολύ κακό συμβαίνει στην Τουρκία.Ο βουλευτής επικρατείας του ΛΑΟΣ , επί σειρά ετών διοικητής της ΕΥΠ και πρέσβης της Ελλάδας στην Άγκυρα την περίοδο που άρχισε να ανατέλλει το άστρο του Ερντογάν , εξέφρασε τον βαθύ προβληματισμό του σε κλειστό κύκλο του κόμματος του….Ανέφερε ότι τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά στη γείτονα χώρα και φαίνεται πως έχουν δρομολογηθεί οι εξελίξεις για την επόμενη μέρα , λόγω της εμφανούς ασθένειας του Τούρκου πρωθυπουργού.

Επεσήμανε δε ότι η Τουρκία τον τελευταίο καιρό όχι μόνο έχει ανοίξει πολλά μέτωπα με Γαλλία, Ισραήλ, Ιράν κτλ , αλλά προσπαθεί να αμαυρώσει το κύρος της πανίσχυρης στρατιωτικής ηγεσίας με προφυλακίσεις ανώτατων αξιωματικών και δημοσιοποίηση των απωλειών που υφίσταται ο τουρκικός στρατός από τις συγκρούσεις του με τους Κούρδους.

Ο Κοραντής θεωρεί ότι ο Ερντογάν κάνει πολύ λανθασμένους χειρισμούς εσχάτως ή έχει χάσει το παιχνίδι , λόγω της ασθένειας του, και η μπάλα παίζεται από τον πολύ επικίνδυνο Νταβούτογλου.

Μετά τη Λιβύη, την Αίγυπτο , την ανακατωσούρα στην Ευρώπη και στη Μέση Ανατολή, είναι προφανές ότι οι Αμερικάνοι σχεδιάζουν να γυρίσουν «ανάποδα» και την Τουρκία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.