Γιατί χάθηκε ο Πάνος Καμμένος μετά το Πάσχα;

 Που βρίσκεται ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Πολλοί αναρωτιούνται που βρίσκεται ο Πάνος Καμμένος μετά το Πάσχα και γιατί δεν έχει παρέμβει με κάποια δημόσια δήλωσή του. Η απάντηση είναι απλή και μακριά από… μυστήριες καταστάσεις. 

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, λοιπόν, βρίσκεται στο Ρέυκιαβικ της Ισλανδίας, όπου και συμμετέχει στις εργασίες του συμβουλίου αρχηγών της Συμμαχίας των Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών (Alliance of European Conservatives and Reformists), που ως γνωστόν αποτελεί την κατ’ εξοχήν αντιφεντεραλιστική ευρωπαϊκή πολιτική κίνηση, σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος.

Στο συμβούλιο των αρχηγών συζητούνται θέματα που έχουν σχέση με το μέλλον της Ευρώπης, την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, τη διαμόρφωση της αντιφεντεραλιστικής στρατηγικής εν όψει των επικείμενων Ευρωεκλογών τον Μάιο του 2014, την αντίθεση της Συμμαχίας στη μετεξέλιξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε γερμανική Ευρώπη, την προάσπιση του έθνους-κράτους και της εθνικής ταυτότητας των ευρωπαϊκών λαών στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής συνεργασίας και τέλος θέματα ενεργειακής πολιτικής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.