Γιατί το σεξ κάνει καλό ;…..

Οι επιστήμονες πολλές φορές αναφέρουν ότι το σεξ είναι εξαιρετικό τονοτικό για την υγεία μας και από την άλλη η έλλειψη σεξ σε αξιόλογα επίπεδα μπορούν να έχουν αρνητικές επιπτώσεις. Όμως, πάρα πολύ σεξ μπορεί επίσης να είναι επιβλαβές; Η απάντηση είναι ναι κι αυτό διότι αν οι άνθρωποι επιδοθούν σε σεξουαλική επαφή για περισσότερες από 3 φορές την εβδομάδα, εκθέτουν στον κίνδυνο τον εαυτό τους λόγω πιο αδύναμου ανοσοποιητικού συστήματος καθώς και ευπάθεια σε λοιμώξεις …

 

 

1. Η ισορροπία της ψυχικής και συναισθηματικής υγείας σας σίγουρα επηρεάζεται από το φύλο. Ενώ η αποχή οδηγεί συχνά σε άγχος ή παράνοια, ακόμα και κατάθλιψη … το σεξ μπορεί να θεραπεύσει τις περιπτώσεις κατάθλιψης.Κατα την επαφή, ο εγκέφαλος απελευθερώνει ενδορφίνες που μειώνουν το στρες και προκαλούν μια θαυμάσια κατάσταση ευφορίας.

2. Για όλες εσάς τις γυναίκες σεξ σημαίνει ελευθερία από δαπανηρές θεραπείες κομμωτηρίου. Μια εξαιρετική θεραπεία ομορφιάς!Το σεξ ουσιαστικά διπλασιάζει το επίπεδο των οιστρογόνων στις γυναίκες και κάνει  τα μαλλιά τους να λάμπουν και ταυτόχρονα  τις χαρίζει ένα απαλό και πιο μαλακό δέρμα.
3. Σύμφωνα με μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Queens στο Μπέλφαστ, της Ιρλανδίας, το σεξ αυξάνει τη διάρκεια ζωής στους ανθρώπους. Διαπιστώθηκε ότι από τους ανθρώπους της ίδιας ηλικίας και υγείας, εκείνοι που είχαν μεγαλύτερη συχνότητα οργασμών αντιμετωπίζουν 50% μικρότερο ποσοστό θανάτου .

4. Το σεξ είναι μια εξαιρετική θεραπεία επίσης. Το σεξ είναι μια επίπονη αλλά απολαυστική άσκηση! Όταν κάνουμε σεξ οι πόροι του δέρματός καθαρίζονται αφήνοντας ένα φωτεινό και λαμπερό δέρμα, καθώς μειώνουν τον κίνδυνο εμφάνισης δερματίτιδας.

5. Μια ανέξοδη και ευχάριστη άσκηση, το σεξ μπορεί να σας κάνει να χάσετε βάρος. Όταν κάνετε σεξ μετά από ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών, όχι μόνο θα κάψει όλα τα λίπη και τους υδατάνθρακες, αλλά μπορείτε επίσης να μείνετε υγιείς χωρίς κανένα επιπλέον κόστος! Σκεφτείτε το εξής: σε μία μόνο «συνεδρίαση πάθους», μπορεί να χαθούν περίπου 200 θερμίδες. Αυτό ισοδυναμεί με τρέξιμο για 15 λεπτά σε διάδρομο!

6. Όσο πιο δραστήρια είναι η σεξουαλική ζωή σας, τόσο πιο ελκυστικό και ακαταμάχητο για το αντίθετο φύλο. Αλήθεια! Μια ενεργή σεξουαλική ζωή σημαίνει ότι το σώμα σας απελευθερώνει περισσότερο τις φερομόνες, χημικές ουσίες που προσελκύουν !

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.