Γιατί τα προϊόντα πωλούνται ακριβότερα στην Ελλάδα;

Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ μπαίνουν για μια ακόμα φορά οι μεγάλες αλυσίδες τροφίμων. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στα αμέσως επόμενα 24ωρα άντρες του Σώματος πρόκειται να βάλουν στο μικροσκόπιο τους την τιμολογιακή τους πολιτική, η οποία προκαλεί πάρα πολλά ερωτήματα.

Κι αυτό γιατί μετά και από καταγγελίες που έχουν γίνει, παρατηρούνται πολύ μεγάλες διαφορές στην τιμή πώλησης από χώρα σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με την Ελλάδα να βρίσκεται στην κορυφή της πυραμίδας. Το πιο παράδοξο από όλα; Οι ακριβότερες τιμές παρατηρούνται ακόμα και μεταξύ καταστημάτων της ίδιας αλυσίδας σούπερ μάρκετ. Και το ερώτημα, που εύλογα προκύπτει, είναι: Γιατί συμβαίνει αυτό στη χώρα μας, όταν μάλιστα βρίσκεται στο μέσο μιας πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης;

Το γεγονός έχει απασχολήσει και στο πρόσφατο παρελθόν τις ελεγκτικές αρχές του υπουργείου Οικονομικών, αλλά ποτέ το ΣΔΟΕ. Φαίνεται, όμως, ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι, γι αυτό και του θέματος επιλαμβάνονται πλέον οι άντρες του ΣΔΟΕ. Μάλιστα, όπως λέγεται αρμοδίως, τα αποτελέσματα αυτής της παρέμβασης θα γίνουν γνωστά άμεσα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.