Γ΄Εθνική: Πρώτος διαιτητής σε συμμετοχές ο Καλογεράκος (vids)

Συνήθως είναι οι άνθρωποι οι οποίοι περνούν απαρατήρητοι από τα παιχνίδια. Ή τουλάχιστον έτσι πρέπει να είναι, Να περνούν απαρατήρητοι. Ενίοτε όμως μετατρέπονται σε πρωταγωνιστές, ώστε μια βδομάδα μετά από τα παιχνίδια, ακόμα να μιλούν όλοι γι’ αυτούς. Το βέβαιο είναι ότι η δουλειά του διαιτητή είναι πολύ δύσκολη. Στα καλά δεν θα του πει κανένας μπράβος, ενώ στα λάθη θα πέσουν να τους φάνε.

Πάμε εμείς να δούμε τι γίνεται με τις συμμετοχές των διαιτητών μέχρι τώρα, σε αυτές τις πρώτες εφτά αγωνιστικές του πέμπτου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.  Ποιοι προπορεύονται στις συμμετοχές. Θα δούμε εκεί, έναν δικό μας άνθρωπο, έναν Αμαλιαδίτη, τον Γιάννη Καλογεράκο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει μετακομίσει για επαγγελματικούς λόγους στη Ζάκυνθο και μαζί και στην ΕΠΣ Ζακύνθου την οποία εκπροσωπεί.

Ο Γιάννης Καλογεράκος, βρίσκεται λοιπόν στην πρώτη θέση, την οποία μοιράζεται με τον Γιώργο Κόλλια της ΕΠΣ Κορινθίας. Και οι δυο τους, έχουν από τρία έως τώρα ματς.

Πίσω τους, στη δεύτερη θέση, με δυο συμμετοχές ο καθένας, βρίσκονται οι Βεργέτης  από την ΕΠΣ Αρκαδίας (ο πασίγνωστος πλέον Βεργέτης μετά το ντέρμπι Πανηλειακού-Αστέρα), ο Γκριτζέπης, ο Λιάρος, ο Παναγιωτόπουλος, ο Ρούτσι, ο Σταυρόπουλος, ο Τζαγκαράκης, ο Τουρλομούσης και ο Χρονάς.

 

  • Ο Γιάννης Καλογεράκος, έκανε φέτος ντεμπούτο την 1η Οκτώβρη στο παιχνίδι της πρεμιέρας ανάμεσα στην Καλαμάτα και την Αχαϊκή, το οποίο έληξε με 1-0 υπέρ των γηπεδούχων.

 

  • Στις 15 Οκτωβρίου διαιτήτευσε στην Πύλο το παιχνίδι ανάμεσα σε Τσικλητήρα και Βλαχιώτη, το οποίο έληξε με 2-1 υπέρ των Λακώνων.

 

  • Τέλος, στις 12/11 στο Λεωνίδιο, σφύριξε το παιχνίδι ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Τσικλητήρα, το οποίο έληξε 0-2 υπέρ του Τσικλητήρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.