Βραχνέικα Αχαΐας: Έπαιξε δελτίο 2,5 ευρώ και κέρδισε 15,5 εκατομμύρια

tzokerΤο «χρυσό» δελτίο ήταν μάλιστα από τα «έτοιμα», που «βγάζει» αυτόματα το σύστημα και συμπληρώθηκε σε πρακτορείο στα Βραχνέικα Αχαΐας – Άλλοι πέντε τυχεροί με δελτία που συμπληρώθηκαν σε Αθήνα και Λάρισα κερδίζουν 197.000 ευρώ έκαστος
Τον μεγάλο τυχερό που με ένα απλό δελτίο αξίας 2,5 ευρώ κέρδισε 15,5 εκατομμύρια στην κλήρωση του Τζόκερ αναζητεί από το βράδυ της Κυριακής όλη η χώρα.

Το τυχερό δελτίο συμπληρώθηκε σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στα Βραχνέικα Αχαΐας, στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου, με τον μοναδικό τυχερό να κερδίζει το ιλιγγιώδες ποσό που συμπληρώθηκε μετά τα 17 τζακ ποτ.

Ο τυχερός ή η τυχερή, αγόρασε το δελτίο από το πρακτορείο της κυρίας Όλγας Κόρδα, το οποίο βρίσκεται στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου, και όπως είπε η πανευτυχής ιδιοκτήτρια το πρωί της Δευτέρας, ήταν από τα «έτοιμα», αυτά δηλαδή που είναι προσυμπληρωμένα από το σύστημα για όσους παίκτες θέλουν μεν να… δοκιμάσουν την τύχη τους, αλλά με την επιλογή των αριθμών «έτοιμη».
Πέντε τυχεροί με πέντε επιτυχίες κερδίζουν από 196.197,19 ευρώ έκαστος
Η κλήρωση ολοκληρώθηκε δεκαεπτά λεπτά μετά τις 22:00 το βράδυ της Κυριακής, ενώ οι τυχεροί αριθμοί ήταν: 10, 27, 28, 31, 38 και 3 ο αριθμός «Τζόκερ».

Σύμφωνα με τα στοιχεία που αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ ένα τυχερό δελτίο κέρδισε το δυσθεώρητο ποσό των 15.500.000 ευρώ, ενώ στη δεύτερη κατηγορία οι νικητές είναι πέντε και κερδίζουν από 196.197,19 ευρώ έκαστος. Τα τρία τυχερά δελτία από τα οποία προέκυψαν οι πέντε νικητές της δεύτερης κατηγορίας συμπληρώθηκαν σε πρακτορεία στην Αχαρνών, στο Περιστέρι και τη Λάρισα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.