Βιντεοσκόπησαν και ανάγκαζαν 13χρονη να συμμετέχει σε σεξουαλικά όργια

viasmos Συνεχίζει να σοκάρει η υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης και ψυχικής κακοποίησης 13χρονης από τη Λεμεσό! Η ανήλικη μαθήτρια, για τρεις ολόκληρους μήνες, ζούσε ένα μαρτύριο στα χέρια πέντε νεαρών. Ο ένας εκ των οποίων φέρεται να είχε σχέση μαζί της, ο οποίος την εκβίαζε να προβεί σε σεξουαλικές πράξεις και με τους φίλους του.

Ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού παρουσιάστηκαν οι τέσσερεις εκ των πέντε μαθητών, ηλικίας 14 μέχρι 17 ετών, το οποίο εξέδωσε διάταγμα διήμερης κράτησής τους. Για τη σοβαρή υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 13χρονης, είχε συλληφθεί και ένας 13χρονος, ο οποίος αφού ανακρίθηκε, αφέθηκε ελεύθερος λόγω της ηλικίας του.

Στο δικαστήριο οι τέσσερις νεαροί, παραδέχθηκαν ότι είχαν σεξουαλικές επαφές με την 13χρονη, ωστόσο όπως υποστηρίζουν, αυτό έγινε με τη θέλησή της.

Το μαρτύριο της 13χρονης μαθήτριας ξεκίνησε πριν από τρεις μήνες, όταν μέσω διαδικτύου έκλεισε ραντεβού με ένα εκ των πέντε ανηλίκων και με τον οποίο, όπως αποκαλύπτεται, φέρεται να είχε σχέση μαζί του.

Η 13χρονη φέρεται να ήρθε σε συνουσία με τον 15χρονο φίλο της, ωστόσο οι υπόλοιποι νεαροί βρίσκονταν εκεί και κατέγραφαν στα κινητά τους τηλέφωνα τη σεξουαλική πράξη.

Και το δράμα της 13χρονης δεν σταματάει εδώ. Ο 15χρονος με τον οποίο η 13χρονη φέρεται να είχε σχέση μαζί του, την εκβίαζε να προβαίνει σε σεξουαλικές πράξεις με τους φίλους του, αλλιώς θα δημοσίευαν το βίντεο στο διαδίκτυο.

Η 13χρονη για τρεις μήνες ζούσε ένα μαρτύριο, αφού κατά διαστήματα οι πέντε νεαροί την απειλούσαν μέσω μηνυμάτων, ότι εάν αποκαλύψει την υπόθεση στην αστυνομία ή σε οικείους της, θα δημοσίευαν το βίντεο.

Η νεαρή κοπέλα δεν άντεξε τους εκβιασμούς και εκμυστηρεύτηκε σε καθηγητή της το μαρτύριο που περνούσε εδώ και τρεις μήνες. Ο καθηγητής της μετέβη αρχικά στο Γραφείο Ευημερίας, το οποίο ανέλαβε να καταγγείλει στην αστυνομία, την κτηνωδία που έζησε η 13χρονη από τους πέντε νεαρούς.

Λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης, η διαδικασία ενώπιον του δικαστηρίου Λεμεσού διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών.

Πηγή: newsit.com.cy

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.