Βενιζέλος σε Τσίπρα: «Είσαι όργανο των κερδοσκόπων»…

Σφοδρότατη σύγκρουση είχαν σήμερα το πρωί στη Βουλή ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος με το πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια του κοινοβουλευτικού ελέγχου.Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε τον κ. Βενιζέλο ως φυσικό αυτουργό της καταστροφής της χώρας και αναρωτήθηκε αν πιστεύει ότι θα αλλάξει κάτι για το ίδιο το ΠΑΣΟΚ αν αντικαταστήσει στην ηγεσία του τον ηθικό αυτουργό, υπονοώντας τον τέως πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Επίσης υποστήριξε ότι η κυβέρνηση ουσιαστικά δεν διαπραγματεύεται με τους δευτεροκλασάτους υπαλλήλους των δανειστών και ότι πολλές φορές δίνει περισσότερα από όσα της ζητούν.

Από την πλευρά του ο κ. Βενιζέλος απαντώντας σε ασυνήθιστα υψηλούς τόνους κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι παίζει το παιχνίδι των κερδοσκόπων που επιθυμούν την κατάρρευση και τη χρεοκοπία της χώρας προκειμένου να την αγοράσουν μετά φτηνά με τα λεφτά που ήδη έχουν βγάλει στο εξωτερικό. «Είστε όργανο και εσείς και ελπίζω ότι αυτό γίνεται άθελά σας», συμπλήρωσε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.