ΒΕΒΑΙΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Η ΝΤ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Στην αντεπίθεση πέρασε η Ντόρα Μπακογιάννη από το βήμα του ιδρυτικού συνεδρίου της νεολαίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας, υποστηρίζοντας σε υψηλούς τόνους ότι το κόμμα της έγινε εσκεμμένα στόχος. «Ενοχλούμε πολύ. Και όποιος είχε αμφιβολία, το διαπίστωσε τις…τελευταίες 15 ημέρες. Μας στήνουν. Προσπαθούν να μας εμπλέξουνε, να μας μειώσουν στο μεγαλύτερο μας πλεονέκτημα που είναι ότι δεν φοβόμαστε κανέναν… Και να ξέρετε ότι δεν θα έμπαιναν στον κόπο αυτοί, που μας στήνουν, αν η Δημοκρατική Συμμαχία ήταν πράγματι ένα κόμμα του 2% ή του 1,5%» είπε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας και εμφανίστηκε βέβαιη για την επιτυχία του κόμματός της στις επικείμενες εκλογές.
Ανέφερε ότι ποτέ άλλοτε δεν υπήρξαν τόσα κόμματα να διαγωνίζονται να καταστρέψουν την Ελλάδα.
«Διαγωνίζονται πώς θα πάει η Ελλάδα πίσω στη δραχμή και θα ξαναγίνει ψωροκώσταινα, πώς θα μείνει χωρίς συμμαχίες. Επενδύουν στην οργή, στον θυμό, στην απελπισία του Έλληνα. Ο δύσκολος δρόμος είναι αυτός που επιλέξαμε εμείς που λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Στόχος και υπόσχεση της Δημοκρατικής Συμμαχίας στη νέα γενιά είναι μία: Δουλειές, δουλειές, δουλειές» είπε.
«Οι άνθρωποι που χαιρετούν ναζιστικά και φασιστικά είναι εχθροί της ελευθερίας και της Δημοκρατίας. Εκείνοι οι 15-20 που έρχονται και διαλύουν ειρηνικές διαδηλώσεις με γιαούρτια και αβγά είναι φασιστοειδή φαινόμενα».
Η κ. Μπακογιάννη αναγνώρισε ότι η δική της η γενιά είναι υπεύθυνη που η Ελλάδα έφτασε στο σήμερα και ανέφερε ότι ο δικομματισμός δίνει μάχη επιβίωσης και παλεύει με παλιές λογικές να κρατηθεί όρθιος.
Ανέφερε ενδεικτικά μερικές από τις προτάσεις που έχει κάνει η Δημοκρατική Συμμαχία, όπως η μείωση του αριθμού των βουλευτών σε 200 και η στάση των βουλευτών της να ψηφίζουν πάντα υπέρ της άρσης της ασυλίας στη Βουλή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.