Βγαίνει «πωλητήριο» για τον ΟΠΑΠ….

Μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις, του δημοσίου τομέα οδεύει ταχύτατα προς αποκρατικοποίηση. Όπως γίνεται γνωστό τις τελευταίες ώρες, από το Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου μεταφέρθηκε προς τη διοίκηση του Οργανισμού ότι θα πρέπει έως τις 19 Μαρτίου να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της προκήρυξης του σχετικού διαγωνισμού.
Μάλιστα, λέγεται ότι την ημερομηνία έδωσε στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΟΠΑΠ ο ίδιος ο διευθύνων σύμβουλος του Ταμείου Κώστας Μητρόπουλος, διαλύοντας έτσι κάθε αμφιβολία σχετικά με την επισημότητα της …προειδοποίησης.
Η «προτροπή» έγινε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του τελευταίου ΔΣ του οργανισμού, δηλαδή μόλις την περασμένη εβδομάδα, κι όπως είναι σε θέση να γνωρίζουν άνθρωποι κοντά στο project, ήταν κατά τέτοιο τρόπο διατυπωμένη που δεν επέτρεπε και πολλές – πολλές αμφισβητήσεις ως προς το περιεχόμενο της.
Κατά συνέπεια, μέσα στις προσεχείς δύο εβδομάδες θα πρέπει να ολοκληρωθούν όλες οι σχετικές διαδικασίες, ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες πώλησης του ΟΠΑΠ, που θεωρείται το «διαμάντι του στέμματος».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.