Βγάλε τα χρυσαφιά εσώρουχα…(fotos)

Σε καιρούς «πείνας» το πιο glamour είναι τα χρυσαφιά εσώρουχα, που και προκλητικά είναι, και μοιάζουν ακριβά.. Σε κάθε περίπτωση όμως το περιεχόμενο είναι που μετράει.. Δείτε και θαυμάστε.. Τι κρίμα που δεν τα παίρνουν τα ενεχυροδανειστήρια…

Υπάρχουν φωτογραφήσεις που εκτός από την πολύ καλή ιδέα (το λεγόμενο concept) έχουν και κορίτσια που ξέρουν να αναδεικνύουν όλες τις φυσικές ομορφιές και τις καμπύλες που τους έδωσε η μητέρα φύση.

Έτσι και σε αυτή, η ξανθιά διάσημη στο αντρικό κοινό Stephanie Glasson τα δίνει όλα προσπαθώντας να αναδείξει την προσωπικότητά της.

Η κοπέλα γεννήθηκε την 1η Δεκεμβρίου του 1975 στο Μέμφις του Τενεσί και σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων στο κολέγιο και τώρα εκτός από αισθησιακές φωτογραφήσεις έχει εισόδημα και ως κτηματομεσίτρια.

Για να βρούμε την τύχη μας όμως όλοι μεταναστεύουμε σε πιο εύφορες κοιλάδες. Έτσι και αυτή κάποια στιγμή της ζωής της έβαλε πλώρη προς Βιρτζίνια Μπιτς, κατά το 2001.

Εκεί ανακαλύφθηκε από την παρέα του «Playboy» ενώ είχε πάει με μερικούς φίλους στο Oceanfront. Ήταν το βασικό κορίτσι του περιοδικού για τον μήνα τον Ιούλιο του 2004 και από τότε απέκτησε ένα αστέρι στο δρόμο των δοξασμών μοντέλων που φωτογραφήθηκαν γυμνά. Σήμερα, σύμφωνα και με τις τελευταίες πληροφορίες ζει ακόμα σε Βιρτζίνια Μπιτς, της πολιτείας Βιρτζίνια και συνεχίζει να απασχολεί τα αντρικά βλέμματα ως μοντέλο.

<split*<Πατήστε πάνω στις φωτο, για να ανοίξουν στο φυσικό τους μέγεθος

Πηγή: parapolitika.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.