«Βαλεντίνος» καλό «τραπέζι» και ένα καλό «κρεβάτι» πάνε μαζί……….

Τι αξία έχει να στείλεις λουλούδια εάν δεν προκύψει ένα καλό «τραπέζι» και ένα καλό «κρεβάτι» με τον άνθρωπο που είσαι ερωτευμένος; Δυστυχώς καμία.. Οι ανεκπλήρωτοι έρωτες αφήνουν σωματικά «σημάδια» που πονάνε όπως τα παλιά χτυπήματα..

Σήμερα θα σας δώσουμε «συμβουλές» μόνο για το «τραπέζι» για το κρεβάτι δηλώνουμε αναρμόδιοι…Για το sex δεν δίνουμε οδηγίες ή συμβουλές γιατί δεν μπορούμε να σώσουμε τον εαυτό μας θα σώσουμε εσάς του αναγνώστες μας… Κατά το δοκούν λοιπόν και ευχόμαστε αυτή η γιορτή των ερωτευμένων να σας μείνει αξέχαστη.

 

Έχετε άγχος για το πως να γιορτάσετε τη γιορτή των ερωτευμένων -του Αγίου Βαλεντίνου, με το έτερον ήμισυ; Κάντε ένα ρομαντικό δείπνο, δείτε! Στις 14 Φεβρουαρίου γιορτάζει ο Άγιος Βαλεντίνος και μια καλή ιδέα για τη γιορτή του είναι ένα ρομαντικό δείπνο για δύο!

Ειδικά αν σας αρέσει να μαγειρεύετε μαζί με το έτερον σας ήμισυ και να προετοιμάζετε μικρά ρομαντικά γεύματα, έχετε τη δυνατότητα και να διασκεδάσετε αλλά και να έρθετε πιο κοντά στη γιορτή των ερωτευμένων.

Τα εστιατόρια συνήθως επιτρέπουν κρατήσεις, βδομάδες πριν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, και πολλές φορές χρεώνουν ό,τι ποσά θέλουν, καθώς πολλοί ερωτευμένοι θέλουν να εντυπωσιάσουν την αγαπημένη τους με κάθε κόστος.

Ευτυχώς όμως, είναι απολύτως δυνατό να απολαύσετε ένα ρομαντικό δείπνο για δύο του Αγίου Βαλεντίνου στην άνεση του σπιτιού σας, και με μικρότερο κόστος και σίγουρα με πολύ περισσότερη οικειότητα!

Το δείπνο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν πρέπει να είναι μια αγγαρεία, ή μια χρονοβόρα διαδικασία που σας γεμίζει με άγχος.Το να γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο με ένα ρομαντικό δείπνο για δυο, δε σημαίνει ότι θα πρέπει να προετοιμαστείτε σαν να πρόκειται να πάρετε το βραβείο του μάστερ σεφ.

Αντίθετα, η διασκέδαση έγκειται στο να φτιάξετε κάτι που αρέσει και στους δυο αλλά το μαγειρεύετε σπάνια, ή να δοκιμάσετε μια νέα συνταγή με βάση υλικά που αρέσουν και στους δυο.

Όσο απλή και αν είναι η συνταγή, μπορείτε να τη σερβίρετε σε ένα φανταχτερό πιάτο, να ετοιμάσετε και μια σπέσιαλ γαρνιτούρα με καρδιές ή απλά να βγάλετε το αγαπημένο σας σερβίτσιο ή τραπεζομάντιλο.

Ωστόσο, ένα ρομαντικό δείπνο για δυο στη γιορτή των ερωτευμένων, μπορεί να είναι μια ιδανική αφορμή για να εντυπωσιάσετε το άλλο σας μισό, ετοιμάζοντας του ένα ειδικό δείπνο με θαλασσινά, που είναι και αφροδισιακά(!), κρασί ή σαμπάνια και απαλά τυριά!

Εξάλλου η γιορτή των ερωτευμένων είναι μια ανακάλυψη όλων εκείνων που θέλουν να γιορτάσουν τον έρωτα, την τρυφερή και ρομαντική διάθεση, τον αισθησιασμό.

Οπότε, καλό θα ήταν να κάνετε την επιλογή πιάτων και υλικών που ενισχύουν την ερωτική διάθεση μεταξύ σας…
Η σημασία της ατμόσφαιρας στο δείπνο του Αγίου Βαλεντίνου.

Κάθε φορά που κάποιος προγραμματίζει ένα ρομαντικό δείπνο για του Αγίου Βαλεντίνου, υπάρχουν πολλά περισσότερα να εξετάσει και να φροντίσει, εκτός από τα φαγητά και τις συνταγές.

Ο φωτισμός πρέπει να είναι σωστός, η διακόσμηση του τραπεζιού κατάλληλη, η μουσική επίσης – όλα αυτά είναι ουσιαστικής σημασίας για το συνολικό αποτέλεσμα.

Ένα περιοδικό μαγειρικής έγραψε, ότι τα κεριά, το κρασί και ένα χαμόγελο μπορούν να μετατρέψουν ένα απλό ψητό σε αγάπη, τονίζοντας ακριβώς τη σημασία όλων των παρελκόμενων ενός δείπνου!

Θα πρέπει να φροντίσετε να βγάλετε τα καλύτερα πιάτα σας, να στρώσετε ένα όμορφο και ταιριαστό τραπεζομάντιλο, να έχετε φρέσκα λουλούδια και αρωματικά κεριά.

 

Μην ξεχάσετε να πάρετε ένα ωραίο κρασί, να το έχετε στη σωστή θερμοκρασία, και να επιλέξετε ρομαντική μουσική που θα φτιάξει ατμόσφαιρα και θα ενισχύσει την ερωτική διάθεση ανάμεσα σας.

Αυτό που είναι σημαντικό για το ρομαντικό δείπνο του Αγίου Βαλεντίνου, είναι να ετοιμάσετε ένα δείπνο που θα απολαύσετε και οι δυο, δημιουργώντας όμως μια ατμόσφαιρα που θα μπορέσετε να απολαύσετε επίσης ο ένας τον άλλο…

rinconsensual:Prendas

Πολλές φορές η ομορφιά βρίσκεται στην απλότητα, και ο έρωτας στην καλή διάθεση των ερωτευμένων, χωρίς υπερβολές και χωρίς καταναγκασμούς.

nikkuk:Mmmmm @LadyinRed80 kiss xxxdeltafuryunleashed:I long for moments like this.Knowing the strength that ripples through you, yet your touch commands only tenderness.Stroke my skin, read each goosebump’s Braille’d story…Part both lips and bring me to euphoria.It’s the softness I truly crave, but am far too proud to admit I desire…Please… Be the king this queen deserves.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.