Αχαϊα: Προϊόντα χωρίς μεσάζοντες – Πώς και τι μπορείτε να παραγγείλετε…

Διαβάστε τα προϊόντα που μπορείτε να αγοράσετε απευθείας από παραγωγούς, αλλά και τους τρόπους που μπορείτε να παραγγείλετε…Η διάθεση προϊόντων από τους παραγωγούς απευθείας στους καταναλωτές χωρίς μεσάζοντες υλοποιείται και στην Πάτρα και την ευρύτερη Αχαΐα. Με ανακοίνωσή της Agrotice Free Products Zone, ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι έκλεισε συμφωνία με πατατοπαραγωγούς του Ν. Ηλείας για διάθεση πατάτας προς 0,26€/ κιλό, συσκευασμένη σε ποσότητες των 20κιλών (5,20€) και 30κιλών (7,80€).

Η διαθεσιμότητα σε ποσότητες φθάνει μέχρι τους 100 τόνους, ενώ αναμένεται συμφωνία με πατατοπαραγωγούς της Βάρδας και της Κάτω Αχαϊας. Ακολουθεί λίστα με προϊόντα:
1) Ελαιόλαδο Εξαιρετικά Παρθένο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αχαϊας – 2,84€/Λίτρο, τυποποιημένο σε συσκευασίες των 5 λίτρων.

2) Κρασί Λευκό και Ροζέ της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αχαϊας – 1,16€/Λίτρο τυποποιημένο σε συσκευασίες των 3 λίτρων.

3)Αλεύρι: Συσκευασίες των 5κιλών. (Αναμένεται εντός της εβδομάδας να οριστικοποιηθεί τιμή και ποσότητα).

4) Μέλι – Πευκόμελο 6€/950γραμμάρια τυποποιημένο σε γυάλινο βάζο.

5) Mέλι – Ελατόμελο 7€/950γραμμάρια τυποποιημένο σε γυάλινο βάζο

6) Πατάτες: 0,26€/ κιλό, συσκευασμένη σε ποσότητες των 20κιλών (5,20€) και 30κιλών (7,80€).

7) Παραδοσιακά Ζυμαρικά – 1.15€/ συσκευασία 500γρ.: Χυλοπίτες, Λαζάνια, Λαζανάκι, Παπαρδέλα, Τραχανάς γλυκός, Τραχανάς ξινός, Τραχανάς Πικάντικος, Βιδάκι, Σελινάκι, Καμπανούλα, Χτενάκι. Τις επόμενες ημέρες θα προστίθενται διαρκώς και νέα προϊόντα στον κατάλογο, καθώς το ενδιαφέρον και οι προσφορές παραγωγών της περιοχής, ολοένα και αυξάνονται.

Τρόποι Επικοινωνίας
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρίσκουν και να συμπληρώνουν τη φόρμα παραγγελίας σε φυσική ή ηλεκτρονική μορφή.
Επικοινωνία με AGROTICA: 6977405110. Επίσης δίδεται η δυνατότητα προμήθειας της φόρμας παραγγελίας και από τα γραφεία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας, Κολοκοτρώνη 20, πρώτος όροφος…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.