Αφίσα με το Χρυσοχοΐδη προκαλεί σάλο στο διαδίκτυο…..

Σάλο στο διαδίκτυο έχει προκαλέσει από το πρωί μία αφίσα που απεικονίζει τον Υπουργό Ανταγωνιστικότητας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτη Κουρουπλή.

Ως γνωστόν ο κ. Κουρουπλής είναι τυφλός κάτι που δεν τον έχει εμποδίσει ωστόσο, να κερδίζει επί αρκετά χρόνια την εμπιστοσύνη των πολιτών της περιοχής του αναπτύσσοντας έντονη δράση, η οποία μάλιστα την οδήγησε και στη διαγραφή του από το ΠΑΣΟΚ μιας και αρνήθηκε να υπογράψει το Μνημόνιο. Αυτό σκέφθηκαν μάλλον και κάποιοι χρήστες του facebook και συνέδεσαν την άποψη του βουλευτή για τα δεινά που έχει επιφέρει στη χώρα η είσοδος στο ΔΝΤ, με τα λεγόμενα περί μη ανάγνωσης του Μνημονίου από τον Υπουργό Ανάπτυξης δημιουργώντας μία αμφιλεγόμενη αφίσα που έχει προκαλέσει μέχρι τώρα εκατοντάδες  σχόλια.

Η αφίσα απεικονίζει τα σκίτσα των δύο ανδρών με την υποσημείωση δίπλα σ’αυτό του κ. Κουρουπλή πως «ο τυφλός βουλευτής διάβασε το Μνημόνιο και το καταψήφισε» ενώ ακριβώς από κάτω, υπάρχει η φωτογραφία του υπουργού Ανάπτυξης, δίπλα από την οποία αναφέρεται πως «ο απαράδεκτος βουλευτής δεν το διάβασε και το ψήφισε. Δύο πράγματα συμβαίνουν: ‘Η ο τυφλός βλέπει και μας δουλεύει, ή ο άλλος μας περνά για μακάκες!»

Τα συμπεράσματα για την παρομοίωση πάντως, δικά σας…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.