“ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΛΛΗΝΕΣ”

Επίθεση στην κυβέρνηση και στα κόμματα που την στηρίζουν εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας με αφορμή τη συνεδρίαση του Eurogroup. «Μπορεί οι Ευρωπαίοι να λένε ότι είμαστε όλοι Έλληνες, αλλά μάλλον κάποιοι Έλληνες δεν είναι και τόσο Έλληνες. Αυτοί που μας κυβερνούν», τόνισε. «Αφού λοιπόν οι εταίροι και οι πιστωτές διασφαλίστηκαν έναντι…
πιθανής χρεοκοπίας της Ελλάδας οικονομικά αλλά και νομικά, σήμερα με την απόφασή τους οργανώνουν τη χρεοκοπία με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε το όλο βάρος να πέσει στον ελληνικό λαό, στην ελληνική κοινωνία και οι ίδιοι μαζί με τους τραπεζίτες να διασωθούν» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Υποστήριξε, επίσης, ότι τα επιχειρήματα του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, Β.Σόιμπλε, ο οποίος-όπως είπε-ασκεί έντονη κριτική και επιτίθεται στους Έλληνες μέσα από τις συνεντεύξεις του-δεν είναι καινούργια.

«Όλο το προηγούμενο διάστημα τα ακούγαμε από τον κ. Παπαδήμο, τον κ.Βενιζέλο, τον κ. Παπανδρέου και τον κ. Σαμαρά. Μπορεί οι Ευρωπαίοι να λένε ότι είμαστε όλοι Έλληνες, αλλά μάλλον κάποιοι Έλληνες δεν είναι και τόσο Έλληνες. Αυτοί που μας κυβερνούν» υπογράμμισε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.