Ασυνήθιστοι οίκοι ανοχής……….

Η πορνεία θεωρείται το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου και παρόλο που σε κάποιες χώρες το να “πουλάς το κορμί σου” είναι παράνομο, σε κάποιες άλλες, εφευρίσκουν τρόπους, η όλη διαδικασία να γίνεται πιο πικάντικη και πρωτότυπη…..
Big ister
Σου αρέσει να παίρνεις μάτι; Στην Τσεχία υπάρχει ένας οίκος, όπου οι πελάτες συμφωνούν στη βιντεοσκόπηση της πράξης, για να μπορούν και οι άλλοι να “φτιάχνονται” όταν αλληλοβλέπονται…….
Star Wars Bordello
Νέο σχετικά club στο Los Angeles με striptease και χορεύτριες μεταμφιεσμένες ως χαρακτήρες των θρυλικών ταινιών Star Wars.

Stiletto
Στο Sydney της Αυστραλίας, υπάρχει ο οίκος της φαντασίωσης. Υπάρχουν δωμάτια με διάφορη θεματολογία, όπως James Bond, Betty Boob, Kama sutra, Ρωμαικά όργια και δωμάτιο ηδονοβλεψίας. Διαλέγεις θέμα, ντάμα και ορμάς….

Σεξ στο δρόμο…
Στη Λυών της Γαλλίας, λευκά κλειστά φορτηγάκια είναι αραγμένα στη σειρά. Αν δεις ανοιχτή πόρτα, μπαίνεις και όλα οκ, αν είναι κλειστή και το βαν κουνιέται, τότε περίμενε θα έρθει και η σειρά σου……

Μπουρδέλο με συνείδηση
Στο Βερολίνο, που η κατανόηση και η συμπόνοια είναι το προσόν της χώρας, υπάρχει ένας οίκος που προσφέρει έκπτωση στους πελάτες, εάν και εφόσον έφτασαν με ποδήλατο, η έχουν απόδειξη ότι χρησιμοποίησαν τη δημόσια συγκοινωνία. Αν πας με τα πόδια δεν το γνωρίζω, μπορεί και να σε πληρώνουν για να πηδήξεις….

Pascha
12 όροφοι ηδονής στην Κολωνία της Γερμανίας. 120 πρόθυμα θηλυκά και πάνω από 1000 πελάτες καθημερινά. Σίγουρα ένα από τα μεγαλύτερα……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.