Αστυνομικό ρεπορτάζ Ηλείας: Κλοπές και διαρρήξεις

DIARiksi kleftes Ένας ηλικιωμένος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Πύργου, κατήγγειλε στην Αστυνομία πως ένας 46χρονος νοσηλευτής, αφαίρεσε από τη τσέπη του παντελονιού του το ποσό των 400 ευρώ, καθώς ο 74χρονος εξεταζόταν. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου συνέλαβαν τον 46χρονο νοσηλευτή και οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πύργου, ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, καθώς ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Από την άλλη μεριά οι “κυνηγοί του χαλκού” και οι “ποντικοί¨ της Ηλείας, δεν σταματούν να χτυπούν καθώς:

  • Στη Νέα Μανωλάδα, άγνωστοι αφαίρεσαν από το αγροτεμάχιο μιας 40χρονης, έξι τόνους ξύλα, σωλήνες και μάνικες 60 μέτρων, αξίας 1.000 ευρώ.
  • Στην περιοχή του Αλφειού, άγνωστοι αφαίρεσαν  4 συσσωρευτές  από το σιδηροδρομικό δίκτυο του ΟΣΕ, με κατεύθυνση την Αρχαία Ολυμπία, αξίας 1.000 ευρώ.
  • Στην Αμαλιάδα, ένας 33χρονος προσπάθησε να πληρώσει έναν λογαριασμό στα ΕΛΤΑ Αμαλιάδας με πλαστό χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, το οποίο αντιλήφθηκε η υπάλληλος, η οποία κατήγγειλε το περιστατικό στις Αρχές και ο 33χρονος συνελήφθη.
  • Στη Σπιάντζα, άγνωστοι διέρρηξαν οικία την ώρα που ο ιδιοκτήτης βρισκόταν μέσα και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί αφαίρεσαν το ποσό των 750 ευρώ και έγιναν καπνός.
  • Στον Πύργο, οι “κυνηγοί του χαλκού” αφαίρεσαν από οικόπεδο 60 μεταλλικά καλούπια και 3 μέτρα κάγκελα, αξίας 6.000 ευρώ.
  • Στη Ζαχάρω, στόχος έγινε η οικία ενός Πακιστανού, καθώς άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι του και μαζί με προσωπικά του έγγραφα, πήραν μαζί τους και το ποσό των 1.000 ευρώ.
  • Στα Καλυβάκια, άγνωστοι, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, εισέβαλαν στο αγροτεμάχιο ενός 54χρονου, αφαιρώντας 6 μελίσσια, κάνοντας ζημιά στον ιδιοκτήτη 1.000 ευρώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.