Αστυνομικές ειδήσεις Ηλείας

DIARiksi kleftes Δεν σταματούν οι κλοπές και οι διαρρήξεις στην ευρύτερη περιοχή της Ηλείας.

Συγκεκριμένα:

  • Στην Αμαλιάδα, άγνωστοι προσπάθησαν να εισβάλουν σε πρατήριο άρτου, παραβιάζοντας την πόρτα, χωρίς κάποιο αποτέλεσμα. Για κακή τους τύχη  το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης κατέγραψε το περιστατικό, ενώ ένας από τους δύο δράστες αναγνωρίστηκε και είναι ηλικίας 33 ετών και κατάγεται από την περιοχή της Αμαλιάδας.
  • Στην Ε.Ο. Πύργου-Αρχαίας Ολυμπίας, άγνωστοι παραβίασαν την πόρτα εισόδου  ενός βουλκανιζατέρ και άρπαξαν 24 ελαστικά διαφορετικών διαστάσεων και μαρκών.
  • Στο Σκουοχώρι, τεχνικοί της ΔΕΔΔΗΕ ανακάλυψαν δύο περιπτώσεις ρευματοκλοπών, από ιδιοκτήτες σπιτιών, καθώς είχαν παρέμβει στο καλώδιο παροχής ρεύματος, παίρνοντας ρεύμα από την κολόνα της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να μην  γίνεται καταγραφή στον μετρητή.
  • Στα Καλυβάκια, άγνωστο αφαίρεσαν μια μεταλλική πόρτα από τον αγωγό όμβριων υδάτων σε κανάλι εξόδου προς τον ποταμό Αλφειό και πλέον οι αρχές έχουν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της πλημμύρας στο συγκεκριμένο σημείο, καθώς η μεταλλική πόρτα χρησιμοποιούταν για την αποφυγή της υπερχείλισης από τα ύδατα του Αλφειού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.