Αστέρας: Προπονητής τερματοφυλάκων ο Παναγιώτης Νάσης-Συγκέντρωση τροφίμων

Νέο προπονητή τερματοφυλάκων προσέλαβε ο Αστέρας Αμαλιάδας στη θέση του Νίκου Πέππα ο οποίος αποχώρησε. Πρόκειται για τον Παναγιώτη Νάση, συνεργάτη του Σούλη Παπαδόπουλου κατά το παρελθόν. Με την κίνηση αυτή, προχωράει η επάνδρωση του τεχνικού επιτελείου, καθώς απομένει η πρόσληψη γυμναστή-βοηθού.

Πριν λίγο ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Παναγιώτη Νάση: “Ο ΑΟ Αστέρας Αμαλιάδας ανακοινώνει την πρόσληψη του Παναγιώτη Νάση, στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων. Ο Παναγιώτης Νάσης, έχει συνεργαστεί με τον Σούλη Παπαδόπουλο στο παρελθόν και σε άλλες ομάδες. Οι ομάδες στις οποίες έχει εργαστεί είναι ο Εθνικός Κατερίνης, ο Αγροτικός Αστέρας, ο Πιερικός, η Κέρκυρα, η Βέροια, η Καλλονή, ο Εργοτέλης και ο Ολυμπιακός Βόλου. Στο παρελθόν, ο Παναγιώτης Νάσης έχει κάνει σπουδαία καριέρα ως τερματοφύλακας στην Α΄ Εθνική, ιδιαίτερα με τις φανέλες του Πιερικού και της Λάρισας.

Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη Νάση στην οικογένεια του Αστέρα και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα”.

Συγκέντρωση τροφίμων

Ο Αστέρας Αμαλιάδας, αναλαμβάνει επίσης μια σημαντική πρωτοβουλία στήριξης σε ανθρώπους οι οποίοι το έχουν ανάγκη. Σε συνεργασία με το σωματείο «Ίκελος» του Δήμου Ήλιδας, στις 7 Ιανουαρίου 2018, ημέρα διεξαγωγής του παιχνιδιού Πρωταθλήματος με τη Ζάκυνθο, συγκεντρώνει τρόφιμα μακράς διάρκειας, ρούχα και φάρμακα για τους συμπολίτες μας, οι οποίοι χρήζουν βοήθειας.

Με ανακοίνωσή του, αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ευελπιστούμε στην ευαισθητοποίηση των φίλων της ομάδας μας, να συνδράμουν σε αυτή μας την ενέργεια, φέρνοντας τα απαραίτητα, κατά την είσοδό τους στο δημοτικό στάδιο Αμαλιάδας Σας ευχαριστούμε θερμά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.