ΑΡΙΩΝ Αμαλιάδας-Κολύμβηση: Εκκίνηση για νέες επιτυχίες!

Εκκίνηση για νέες επιτυχίες πραγματοποιούν οι αθλητές του ΑΡΙΩΝΑ  το προσεχές Σάββατο 25 Νοεμβρίου στο κολυμβητήριο της Τρίπολης.

Πρόκειται  για την 1η Χειμερινή Ημερίδα ορίων για τους Πανελλήνιους Αγώνες καθώς και την Ημερίδα Προαγωνιστικών 9-12 ετών εγκαινιάζοντας  έτσι την έναρξη της κολυμβητικής περιόδου 2017-18 για την ομάδα της πόλης μας.

Οι Αθλητές προετοιμάζονται με καθημερινές προπονήσεις και υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για επιτυχημένη εμφάνιση  ανάλογη της περσινής περιόδου που οι  αθλητές του ΑΡΙΩΝΑ κατέκτησαν 11 όρια Πανελληνίων Αγώνων και συμμετείχαν στους Χειμερινούς και Θερινούς Πανελλήνιους κατηγοριών και προαγωνιστικών με επιτυχία.

Τελικός απολογισμός κατάκτηση 4ης- 5ης-7ης-8ης και 13ης Πανελλήνιας θέσης, κατάταξη των αθλητών του στην 1η δεκάδα των καλύτερων  επιδόσεων στην Ελλάδα και κατάκτηση 85 μεταλλίων σε περιφερειακό επίπεδο και διασυλλογικούς αγώνες!

 Ο Σύλλογος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον  ΗΛΕΙΟ  για την βελτίωση των συνθηκών προπόνησης στις διαδρομές του κολυμβητηρίου για τους αθλητές που εκπροσωπούν επάξια την Αμαλιάδα και όλη την Ηλεία  στο άθλημα της κολύμβησης. Οι προπονητές των αγωνιστικών ομάδων Γιάννης Βυθούλκας και Ελισάβετ Πλιατσικούρη δηλώνουν αισιόδοξοι για νέα επιτυχημένοι χρονιά και θα προσπαθήσουν μαζί με αθλητές και γονείς για τα καλύτερα αποτελέσματα.

Ο Σύλλογος καλεί όλους να έρθουν κοντά στο ΑΡΙΩΝΑ και να γνωρίσουν το συναρπαστικό άθλημα της κολύμβησης και τις συγκινήσεις που προσφέρει, συνεργαζόμενοι πάντα με προπονητές αποφοίτους πανεπιστημίου  με μεγάλη πείρα κι επιτυχίες στον χώρο της κολύμβησης. Τα τηλ. επικοινωνίας είναι το 6979846941 και 6983940914.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.