Από τον Πρόεδρο του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Αμαλιάδας , εκδόθηκε η κάτωθι ανακοίνωση

Σύμφωνα με το άρθρο 8 του ν. 3463/06 “Ονομασία και μετονομασία συνοικιών, οδών και πλατειών”, όπως αντικαταστάθηκε με την παρ.2 του άρθρου 19 του Ν.4071/12:

“Η ονομασία συνοικιών, οδών και πλατειών γίνεται με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, η οποία λαμβάνεται ύστερα από εισήγηση του οικείου συμβουλίου δημοτικής ή τοπικής κοινότητας ή εκπροσώπου της τοπικής κοινότητας”.

Στα πλαίσια του ανωτέρω νομικού πλαισίου το συμβούλιο της δημοτικής κοινότητας Αμαλιάδας προκειμένου να διαμορφώσει την εισήγησή του προς το δημοτικό συμβούλιο Ήλιδας καλεί τους πολίτες που κατοικούν στα όρια της Δημοτικής Κοινότητας Αμαλιάδας (πόλη της Αμαλιάδας, οικισμοί Κουρούτας, Παλουκίου, Μαραθιάς κ.λ.π.), καθώς και τους φορείς και συλλόγους να συμμετέχουν καταθέτοντας τις προτάσεις τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση dkamaliadas@gmail.com ή γραπτώς στο Δημαρχείο Ήλιδας (κ. Βούλγαρης-τηλ. 2622360515). Το συμβούλιο δημοτικής κοινότητας Αμαλιάδας με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να ενισχύσει τους θεσμούς τοπικής δημοκρατίας, να ενδυναμώσει τη συμμετοχή του πολίτη, καθώς και να διασφαλίσει ότι οι πολιτικές εφαρμόζονται στο εγγύτερο προς τον πολίτη επίπεδο διοίκησης μέσω της ουσιαστικής ενδοδημοτικής αποκέντρωσης.

 

Για το Συμβούλιο,

 

Ο Πρόεδρος

Ηλίας Τσαρούχας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.