Από τι πάσχει η Βίκυ Σταμάτη;

1368168351jpg 300x197 Από τι πάσχει η Βίκυ Σταμάτη;Η απουσία της Βίκυς Σταμάτη από τη χθεσινή ημέρα της δίκης του Άκη Τσοχατζόπουλου προκάλεσε απορίες…

Ο συνήγορος της μίλησε για προβλήματα υγείας, ενώ δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως η ίδια ζήτησε ψηλάφηση στο στήθος για εξέταση καρκίνου, κάτι που είναι αδύνατον να γίνει λόγω της σιλικόνης.

Όπως αναφέρει η Espresso η σύζυγος του πρώην υπουργού έχει ζητήσει να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Μάλιστα όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της εφημερίδας οι αλ λαγές στην εμφάνιση της Βίκυ Σταμάτη είναι πλέον εμφανέστατες.

«Το χλομό, συγκλονισμένο από πόνο βλέμμα της, η βαθιά θλίψη που αποτυπώνεται στα χαρακτηριστικά της, η αφρόντιστη εμφάνιση της και το αμακιγιάριστο πρόσωπο της παραπέμπουν σε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ οι αλλεπάλληλες μεταφορές στα νοσοκομεία μπορεί να υποδηλώνουν προβλήματα υγείας» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την Espresso πάντως πριν από λίγους μήνες η Βίκυ Σταμάτη είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο των φυλακών με τον ισχυρισμό ότι είχε πόνο στο στήθος και μάλιστα η ίδια φοβόταν για όγκο. Μάλιστα ζήτησε να την ψηλαφίσει ο γιατρός, ώστε να δώσει το πράσινο φως για τη μεταφορά της στο νοσοκομείο, αλλά κατά την εξέταση ο γιατρός δεν μπόρεσε να διαπιστώσει κάτι εξαιτίας των επιθεμάτων σιλικόνης που είχε βάλει στο στήθος της η σύζυγος του πρώην υπουργού. Έτσι το αίτημα για μεταφορά στο νοσοκομείο απορρίφθηκε.

Βέβαια οι περιπέτειες της υγείας της δεν περιορίζονται μόνο σε αυτό το περιστατικό αφού τον Μάιο του 2012 είχε μεταφερθεί στο «Αττικόν» στο Χαϊδάρι, λίγες ημέρες αργότερα στο «Θριάσιο» με αιμορραγία μετά από γυναικολογικό πρόβλημα που αντιμετώπισε, ενώ τον Ιούλιο είχε ζητήσει διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης επικαλούμενη ψυχολογικά προβλήματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.