Αποτροπιασμός: 25χρονη βρεφονηπιοκόμος βίαζε μωρά σε σταθμό!

081013082111_1014 Δεν χωρά ο νους την απίστευτη κτηνωδία που έλαβε χώρα σε βρεφονηπιακό σταθμό των Ηνωμένων Πολιτειών.

Μια 25χρονη βρεφονηπιοκόμος, βίαζε βρέφος το οποίο είχε υπό τη φροντίδα της, ενώ παράλληλαβιντεοσκοπούσε τις χυδαιότητες της!

Οι Αρχές, έφτασαν στην Heather Koon μέσω του συντρόφου της James Osborne, ο οποίος είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για σεξουαλικά εγκλήματα σε βάρος ανηλίκου.

Στην προσπάθεια τους λοιπόν να συλλάβουν το σύντροφο της κάνοντας έρευνα στο διαμέρισμα του, έπεσαν πάνω στον λαπτοπ της Koon όπου είχε φυλαγμένο το πορνογραφικό υλικό με το βιασμό του βρέφους.

  • Ο παιδικός σταθμός πήγε να καλύψει το περιστατικό:

Οργή προκαλεί όμως, και το ότι ο παιδικός σταθμός  ABC Kidz, προσπάθησε να κουκουλώσει αυτή την κτηνώδη πράξη, με την διευθύντρια του αρχικά να συμπεριφέρεται απλά και χαλαρά, λες και επρόκειτο για μια απλή επίθεση.

Στη συνέχεια όμως, όπως καταγγέλλει ο πατέρας του βρέφους, «μας τηλεφώνησαν και μας ζήτησαν να παραμείνουμε διακριτικοί».

Το χειρότερο είναι πως υπάρχουν αναφορές και για δεύτερο κρούσμα βιασμού στον ίδιο σταθμό.

  • Μας έδειξαν καρέ καρέ το βίντεο:

Το πιο οδυνηρό όμως σε όλη την διαδικασία, είναι πως μετά την ανακάλυψη του πορνογραφικού υλικού στο λαπτοπ της Kunn, οι Αρχές έβαλαν τον πατέρα να δει το βίντεο καρέ καρέ, ώστε ν΄αναγνωρίσει το βρέφος του!

«Όποιο παιδί μιλάει, θα πρέπει να το ρωτήσουν. Όποιο δεν μιλάει ακόμα να το πάνε σε γιατρό»καταλήγει ο πατέρας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.