ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΟΥ DEAL ΜΕΤΑΞΥ ΒΡΥΩΝΗ-ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ 902

samaras-vriwnhs

Ο ιδιοκτήτης του Extra 3, και πρώην μεγαλοδιαφημιστής, Φίλιππος Βρυώνης είναι-σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του makeleio.gr- ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από το big deal εξαγοράς του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης του 902 από το ΚΚΕ υπογράφωντας προσύμφωνο με το επιτελείο του Περισσού. Το τίμημα λέγεται πως ανέρχεται περίπου στα 10 εκατ. ευρώ.

Η συμφωνία έκλεισε λίγο μετά το πρόσφατο ταξίδι του Φίλιππου Βρυώνη στη Γενεύη και οι υπογραφές “έπεσαν” μόλις κατατέθηκε το “καπάρο” για να προχωρήσει η μεταβίβαση του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού 902 που σημειωτέον διαθέτει(το κανάλι) άδεια πανελλήνιας εμβέλειας.

Άνθρωπος-κλειδί στην θετική έκβαση της υπόθεσης ο Μάκης Γιομπαζολιάς, Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, υποψήφιος Α’Αθήνας με την ΔΗΜΑΡ και διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Extra 3.

Απαράβατος όρος της συμφωνίας να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση με “καθαρούς” τους σταθμούς χωρίς εργαζόμενους και να αναλάβει ο νέος ιδιοκτήτης την αποπληρωμή χρεών του 902. Κακόπιστες πηγές κάνουν λόγο για μεσολάβηση του Μαξίμου ώστε να έρθει στα χέρια του επιχειρηματία το κομματικό όργανο του ΚΚΕ κάτι που όμως δεν επιβεβαιώνεται και η διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη διαψεύστηκε πριν λίγες μέρες κατηγορηματικά από τον ίδιο τον Φίλιππο Βρυώνη σε σχετική ανακοίνωσή του:

«Ούτε έχει λήξει κάποια διαδικασία πώλησης του συγκεκριμένου τηλεοπτικού σταθμού, ούτε έχει ολοκληρωθεί κάποια ανάλογη συζήτηση».

Πάντα οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο επιχειρηματίας Φίλιππος Βρυώνης, από την ομάδα των επιχειρηματιών που συνόδευσαν τον Αντώνη Σαμαρά στο Κατάρ πρόσφατα, κληρονόμος της Alma Atermon που δραστηριοποιείται στην υπαίθρια διαφήμιση, αφανής βασικός μέτοχος του τηλεοπτικού σταθμού Extra 3, και όπως λένε, με φιλικές σχέσεις με το κόμμα της Λεωφόρου Συγγρού.

Ωστόσο ,σύμφωνα με πληροφορίες του makeleio.gr, μετά την ολοκλήρωση της μεταβίβασης το EXTRA 3 θα μετακομίσει στην συχνότητα του 902 για να αποκτήσει πανελλαδική εμβέλεια.

Φυσικά από την πλευρά μας πάντα διαθέτουμε ελεύθερο βήμα για την δημοσιοποίηση της άποψης της πλευράς του φερόμενου ως νέου ιδιοκτήτη του ραδιοτηλεοπτικού 902.

Πηγή: makeleio.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.