ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: O ROGER WATERS "ΠΟΥΛΑΓΕ" ΑΝΤΙΚΡΑΤΙΣΜΟ ΚΙ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ Γ@@@ΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΛΙΠΟΘΥΜΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΑΣΙΤΙΑ!

pink-floint3

Με κρούσματα ασιτίας εφήβων που είχαν να φάνε τρεις μέρες και λιποθύμησαν στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας, αντικρατικές και αντιεξουσιαστικές κορώνες από τον ζάμπλουτο πρώην μπασίστα των Pink Floyd, ανεπανάληπτες μουσικές επιτυχίες και οπτικά και ηχητικά εφέ, πέρασε στην ιστορία η ροκ συναυλία του 70χρονου πια θεμελιωτή του θρυλικού συγκροτήματος, Roger Waters.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «δημοκρατίας» στη μέση της ροκ γιορτής των 32.000 θεατών, τέσσερα νέα παιδιά ηλικίας από 15-18 ετών μεταφέρθηκαν στο ιατρείο του ΟΑΚΑ με συμπτώματα…ασιτίας! Κατά τους γιατρούς και την επικουρική ομάδα των πρώτων βοηθειών που τα υπεδέχθησαν, οι νέοι πρέπει να είχαν να βάλουν μπουκιά στο στόμα τους τουλάχιστον τρία εικοσιτετράωρα. Τους δόθηκαν σάντουιτς και πορτοκαλάδες και στηρίχθηκαν στα πόδια τους αφού αποκλείστηκαν άλλα παθολογικά συμπτώματα(μετρήθηκε πίεση και έγινε καρδιογράφημα από τον εξωτερικό συνεργάτη-ιατρό καρδιο? ?όγο του σταδίου). Επίσης στο ιατρείο του ΟΑΚΑ μεταφέρθηκαν άλλα τέσσερα με πέντε άτομα με αναπνευστικά προβλήματα λόγω του καπνού από τα…τσιγάρα.

Αξιοπρόσεκτη στιγμή της συναυλίας, που ξεσήκωσε κύμα ενθουσιασμού στο νεανικό κοινό που είχε πλημμυρίσει τις εξέδρες αλλά και τον χώρο του γηπέδου, ήταν την ώρα που εμφανίστηκε στο τεράστιο video wall το μήνυμα «Να πάει να γ … η κυβέρνηση», διαχρονικό…αντικρατικό happening σε όλες τις γλώσσες, ανάλογα με τη χώρα στην οποία εμφανίζεται ο πάμπλουτος σήμερα καλλιτέχνης. H ? ?ράση ήταν γραμμένη στην ελληνική βερσιόν και αποτέλεσε θεατρική συνέχεια μετά το τραγούδι «Mother», με ερέθισμα τον στίχο που ακούγεται μέσα στην μουσική ροκ επιτυχία: «mother, should I trust the government» («μητέρα, να εμπιστευτώ την κυβέρνηση;).

Κατά τα άλλα, την παράσταση έκλεψε πάλι το «The wall» των Pink Floyd, τραγούδι ανεπανάληπτο, επίκαιρο και αντιεξουσιαστικό. «Γεια σου Αθήνα! Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ» ήταν τα πρώτα λόγια του Roger Waters, σε άπταιστα ελληνικά. Ο καλλιτέχνης έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό αφού φαίνεται να είναι καλά πληροφορημένος για τον σταυρό του μαρτυρίου που σέρνουν μισθωτοί, συνταξιούχοι και νεοέλληνες πένητες. «Αφιερώνω τη συναυλία σε όλα τα θύματα της κρατικής τρομοκρατίας σε όλον τον κόσμο», φώναξε ο 70χρονος ροκ σταρ. Πανηγύρι στή θηκε όταν ακούστηκαν οι επιτυχίες «In the flesh», «The thin ice» και «Another brick in the wall».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.