ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτός είναι ο τραγουδιστής που έτρεχε στο νοσοκομείο…μετά από ερωτικό βοήθημα

tragoudistisskia_723733787 Πάμε να δούμε το στόρι πως έπαιξε στα ΜΜΕ και στο διαδίκτυο και μετά πάρτε και μια γεύση από τα κομμάτια του νεαρού λαϊκού τραγουδιάρη που θέλει να παίζει με τη “πίσω” πόρτα του…
Στο νοσοκομείο κατέληξε πασίγνωστος τραγουδιστής πριν από λίγες ημέρες, από μια απρόσεκτη κίνηση κατά τη διάρκεια ερωτικού παιχνιδιού σε ευαίσθητο σημείο του σώματός του…
Κάτω από άκρα μυστικότητα, λόγω της ιδιαιτερότητας του ατυχήματος έφτασε ο ταλαντούχος καλλιτέχνης στο νοσηλευτικό ίδρυμα και μάλιστα υποφέροντας από αφόρητους πόνους, σύμφωνα με δημοσίευμα της espresso.

Ο 29χρονος ερμηνευτής, που έγινε γνωστός στο πανελλήνιο από τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικό μουσικό reality, άφησε άφωνους γιατρούς και νοσηλευτές όταν διαπίστωσαν τον λόγο που τον έφερε εκεί. Μόλις τον εξέτασαν οι γιατροί ενέκριναν απαραίτητη την εισαγωγή και τη νοσηλεία του για δυο 24ωρα.

Ο τραγουδιστής που αυτή την περίοδο εμφανίζεται σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί δίπλα σε μεγάλα ονόματα του πενταγράμμου, εξήγησε στο ιατρικό προσωπικό όλα όσα είχαν προηγηθεί της επίσκεψης του, προκειμένου να «διαφωτίσει» το έργο τους.

Οι γιατροί από την πρώτη στιγμή του χορήγησαν ειδική φαρμακευτική αγωγή, ώστε να σταματήσουν τους αφόρητους πόνους. Μετά από εξετάσεις έκριναν πως η εισαγωγή του στο χειρουργείο δεν ήταν απαραίτητη.

Ο 29χρονος, αφού ευχαρίστησε τους γιατρούς τους ζήτησε να παραμείνει μυστική η εισαγωγή του. Είναι ιδιαίτερα αγαπητός και στις νεαρές ηλικίες, αλλά και στις μεγαλύτερες λόγω της λαϊκής του φωνής, ενώ η εμφάνισή του είναι πιο ποπ!

Το τελευταίο διάστημα διατηρεί σχέση με επίσης γνωστή στο ευρύ κοινό κοπέλα από τον χώρο της τηλεόρασης. Μάλιστα αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται το εν λόγω νοσοκομείο, αλλά και στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί εκεί για εντελώς διαφορετικούς λόγους.

Εμείς σας δίνουμε κάποια στοιχεία πιο κάτω, μιας και τα τραγούδια του μας αρέσουν.
Βέβαια, πρέπει να κόψει τις κακές συνήθειες, γιατί πάντα, προκαλούν ατυχήματα…
Πατήστε εδώ για να δείτε την συνέχεια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.