Απειλές Παπαδήμου: «Κίνδυνος χρεοκοπίας το Μάρτιο»

«Χωρίς την συμφωνία με την τρόικα και την παρεπόμενη χρηματοδότηση, η Ελλάδα τον Μάρτιο αντιμετωπίζει άμεσο κίνδυνο άτακτης χρεοκοπίας», τόνισε ο κ. Παπαδήμος, κατά τις συναντήσεις του με τους κοινωνικούς εταίρους, χωρίς να ξεχάσει να επισημάνει πως έχουμε μπει στους πλέον καθοριστικούς μήνες «Θα είναι καθοριστικοί οι επόμενοι τρεις μήνες, και εξαιρετικά κρίσιμες οι αμέσως επόμενες εβδομάδες», ανέφερε.

Όσον αφορά τις συζητήσεις και το κοινωνικό διάλογο μάλλον μπορεί να περιμένει καθώς όπως τόνισε «Το χρονοδιάγραμμα του κοινωνικού διαλόγου είναι ιδιαίτερα φιλόδοξο καθώς οι συνθήκες είναι εξαιρετικά πιεστικές. Πρέπει οι διαδικασίες να ολοκληρωθούν ως το τέλος του μήνα Ιανουαρίου» υπογράμμισε, ζητώντας την σύντομη ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων.
Πάνω στην λογική αυτή και με τα περιθώρια να στενεύουν από κάθε άποψη, ο Λουκάς Παπαδήμος, έριξε το μπαλάκι στους …άλλους, τονίζοντας πως εργοδοτικοί φορείς και συνδικάτα πρέπει να αναλάβουν άμεσα τις ευθύνες τους, πριν να είναι αργά, θυμίζοντας έντονα Παπανδρέου στα τελευταία του…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.