Απειλές για τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ την Κυριακή – “Θα σπάσουμε τις κάλπες”

Φόβος επικρατεί στα κομματικά στελέχη στην Ηλεία, για το ξέσπασμα επεισοδίων στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ την ερχόμενη Κυριακή στον Πύργο και την Αμαλιάδα…Σύμφωνα με το ilialive.gr ήδη έχουν καταγραφεί επίσημες αντιδράσεις για τη χρήση των δημοσίων κτιρίων όπως το διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.
Σήμερα όμως υπήρξε ακόμα και τηλεφωνική επικοινωνία με αυτοδιοικητικούς παράγοντες και κομματικά στελέχη πως αν οι εκλογές γίνουν σε τέτοιους χώρους, κάποιοι θα προκαλέσουν επεισόδια, σπάζοντας ακόμα και τις κάλπες που θα έχουν στηθεί!

Σύμφωνα με άλλες πηγές κάποιοι έφτασαν να προειδοποιήσουν ακόμα και τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα να μην επιτρέψει να χρησιμοποιηθούν οι χώροι της Περιφέρειας στην Ηλεία για το σκοπό αυτό, αλλιώς θα υπάρχουν έντονες αντιδράσεις.

Πλέον στη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ αναζητούν τρόπους περιφρούρησης της διαδικασίας, ώστε αυτή να διεξαχθεί σε όσο το δυνατόν ήρεμο και ενωτικό κλίμα. Ωστόσο κανείς δεν μπορεί μετά βεβαιότητας να προβλέψει τι μπορεί να γίνει και αν θα επιβεβαιωθούν οι απειλές ή οι φήμες.

Πάντως μια τέτοια εξέλιξη μέσα σε ένα από τα πιο ισχυρά «κάστρα» του ΠΑΣΟΚ όπως είναι η Ηλεία, αποτελεί φαινόμενο προς διερεύνηση και αν επιβεβαιωθεί θα σημαίνει πολλά για τον τόπο που το Κίνημα έχει λάβει ποσοστά ρεκόρ πανελλαδικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.